Ikaalisten matkatoimisto

Kolmården ja päivä Tukholmassa, meno Turusta, paluu Helsinkiin

Lähde Kolmårdenin matkalle Baltic Princessillä Turusta ja palaa Helsinkiin viihtyisällä kävelykatulaivalla Silja Serenadella tai Symphonylla! Luvassa on riemua eläinystävien seurassa Kolmårdenissa, sekä mahdollisuus tutustua Djurgårdenin tarjontaan Tukholmassa!

Matkaohjelma

1. pv Baltic Princess lähtee Turusta kohti Tukholmaa klo 20.15. Koko ilta on aikaa nauttia laivan palveluista ja ensimmäinen yö vietetään laivalla.

2. pv Laiva saapuu Tukholmaan klo 06.10. Matkustajien täytyy poistua laivasta heti sen saavuttua satamaan. Suomalainen bussi kuljettaa Kolmårdeniin päiväksi (160km). Kolmårdenista lähdettäessä hypätään toiseen bussiin, joka kuljettaa illaksi Scandic Ariadne hotelliin Tukholmaan.

3. pv Hotelliaamiaisen jälkeen bussi kuljettaa Tukholman keskustaan ja Djurgårdenille, jossa Tukholman suosituimmat lasten kohteet Junibacken, Vasa-laiva museo, Skansen ja Grönalund odottavat. Iltapäivällä bussi kuljettaa satamaan Silja Serenadelle tai Symphonylle. Lähtö Tukholmasta tapahtuu kello 16.45 kohti Helsinkiä.

4. pv Laiva saapuu 09:55 Helsinkiin.

Matkan hinta sisältää 

  • kuljetukset laadukkaalla suomalaisella ilmastoidulla tilausajobussilla matkaohjelman mukaisesti
  • sisäänpääsy Kolmårdenin eläinpuistoon sisältäen eläinpuiston kaikki elämykset, kuten Life-delfiinishown, rajoittamattoman pääsyn erilaisille radoille ja Gondoli-Safarille, kaikki eläinten show’t ja näytökset sekä Bamsen maailma. Sisäänpääsymaksuun eivät sisälly ateriat, erikoistapahtumat tai matkamuistot.
  • laivamatkat Turku-Tukholma Baltic Princessillä ja Tukholma-Helsinki Silja Symphonylla tai Silja Serenadella
  • yöpyminen Scandic Ariadne hotellissa, aamiaisin

Lue lisää Kolmårdenista ja tutustu muihin Kolmårdenin matkoihin

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin