Kolmårdenin risteilylle, omalla autolla

Pääset matkalle joustavasti oman aikataulun mukaan, kun lähdet omalla autolla. Kolmårdenin risteilyllä vietät kaksi yötä laivalla ja sinulla on yksi päivä aikaa Kolmårdeniin.

Matkaohjelma

1. pv Baltic Princess lähtee Turusta kello 20:15 kohti Tukholmaa. Ilta aikaa nauttia laivan palveluista, yö vietetään laivalla.
2. pv Laiva saapuu Tukholmaan 6:10 paikallista aikaa (klo 7:10 suomen aikaa). Siirtyminen omalla autolla Kolmårdenin eläintarhaan (160 km). Paluulaiva Silja Galaxy lähtee Tukholmasta klo 19:30.
3. pv Saapuminen Turkuun klo 7:00.

Matkan hinta sisältää 

  • 1 päivän sisäänpääsylippu Kolmårdenin eläinpuistoon. Lippu sisältää kaikki elämykset, kuten delfiinishow, rajoittamaton pääsy laitteisiin ja Gondoli-Safarille, kaikki eläinten show’t ja näytökset sekä Bamsen maailma. Sisäänpääsymaksuun eivät sisälly ateriat, erikoistapahtumat ja matkamuistot. Matkaan ei sisälly kuljetuksia ruotsin puolella eläinpuistoon, vaan kuljetukset täytyy hoitaa itse.
  • laivamatkat Turku-Tukholma Baltic Princessillä ja Tukholma-Turku Silja Galaxylla

Muut Kolmårdenin matkat omalla autolla

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin

Lue lisää Kolmårdenista

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Tutustu kaikkiin Kolmårdenin matkoihin

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme