Kööpenhaminan kaupunkiloma

Kööpenhamina tarjoaa kaikille jotain. Tutustu nähtävyyksiin tai nauti kaupungin ravintolatarjonnasta.

Matkan hinta sisältää

  • Lennot Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki
  • Majoitus hotellissa, aamiaiset hotelliaamuina

Lennot Kööpenhaminaan

Lähtöpäivänä valinnan mukainen lento lähtee Helsinki-Vantaan Lentoasemalta ja saapuu Kööpenhaminan lentoasemalle. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lentoasemalta keskustaan pääsee esimerkiksi bussilla tai metrolla. Paluupäivänä valinnan mukainen lento lähtee Kööpenhaminan lentoasemalta. Lento saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Valitun matkan pituuden mukaisesti aikaa Kööpenhaminassa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin ja syö hyvin. Tutustu Tivoliin ja käy katsomassa Pieni Merenneito -patsasta. Tämä värikäs kaupunki sopii erittäin hyvin myös lapsiperheille. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Kööpenhaminassa

Trendikäs ja ainutlaatuinen Scandic Kødbyen -hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Kööpenhaminan Vesterbrossa Kødbyenin alueella. Ostospaikat sekä nähtävyydet, kuten Kööpenhaminen Tivoli, sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.

Lue lisää

Lue lisää Kööpenhaminasta

Iloisessa ja vilkkaassa Kööpenhaminassa pohjoismaismainen elämänmeno yhdistyy kiehtovalla tavalla keskieurooppalaiseen kaupunkikulttuuriin. Lämminhenkinen ja monipuolinen kaupunki sopii matkakohteeksi kaikille. Kööpenhamina tarjoaa laajan kirjon erilaisia ostospaikkoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kööpenhaminan kuuluisassa TIvolissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Lue lisää Kööpenhaminasta

Tutustu myös muihin Tanskan ja Kööpenhaminan matkoihin!