Lavendel Span kylpyläloma

Lavendel Spa Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla Viimsin niemellä. Meri ja uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin oppaan johdolla
  • majoitus kahden hengen huoneessa mukavuuksin aamiaisella
  • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut
  • saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma

Lähtö Helsingistä valitsemallanne laivavuorolla. Tallinnan satamassa on vastassa virolainen tilausajobussi ja opas. Tallinnasta Lavendel Spahan on matkaa n. 11 km.

Oman valinnan mukaan 2-4 yötä Lavendel Spassa. Päivät hoito-ohjelman tai oman ohjelman mukaisesti.

Bussi noutaa asiakkaat kylpylän edestä. Tarkista lähtöaika matkaohjelmasta. Lähtö Tallinnasta Helsinkiin valitsemallanne laivavuorolla.

Voit tutustua hoitoihin ja hoitopaketteihin Lavendel Span -sivulla.

Noin 10 km päässä Tallinnasta Viimsin niemellä sijaitseva hotelli. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Lavendel Spa Hotellista

Lavendel Span hoitopaketit eri pituisilla matkoilla

2 yön kylpyläpakettiin sisältyy kylpytakin käyttö, puolihoitoruokailut (2 x aamiainen, 1 x lounas toisena matkapäivänä), saunakeskuksen käyttö sekä 2 hoitoa; 1 x klassinen hieronta laventeli balsamilla 30 min, 1 x lämmin kynttilävaha -jalkahoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivinä. Hotelli suosittelee varamaan hoitoajat etukäteen puh. +372 588 01398 tai sähköpostilla info@spahotellavendel.ee.


3 yön kylpyläpakettiin sisältyy puolihoitoruokailut (3 x aamiainen ja 2 x lounas), saunakeskuksen käyttö, kylpytakin käyttö, yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: Mary Cohr Beauty Aromatique kasvohoito 60 min (miehille ja naisille), titaanin vartalohoito 60 min (miehille), kulta-pihlaja -vartalohoito hieronnalla 60 min, klassinen hieronta laventeli balsamilla 60 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivinä. Huom. alle 15 v. lapsen puolihoitohintaan ei sisälly hoitoja. Hotelli suosittelee varamaan hoitoajat etukäteen puh. +372 588 01398 tai sähköpostilla info@spahotellavendel.ee.


4 yön kylpyläpakettiin sisältyy puolihoitoruokailut (4 x aamiainen ja 3 x lounas), saunakeskuksen käyttö, kylpytakin käyttö, yhteensä 4 hoitoa seuraavasta valikoimasta: Mary Cohr Beauty Aromatique kasvohoito 60 min (naisille ja miehille), titaanin vartalohoito 60 min (miehille), kulta-pihlaja -vartalohoito hieronnalla 60 min, klassinen hieronta laventeli balsamilla 60 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivinä. Huom. alle 15 v. lapsen puolihoitohintaan ei sisälly hoitoja. Hotelli suosittelee varamaan hoitoajat etukäteen puh. +372 588 01398 tai sähköpostilla info@spahotellavendel.ee.

Tutustu myös

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa Neuvostovuodet -teemakiertoajeluita ryhmille. Tiedustelut ja varaukset toimistostamme puhelimitse: 03 45800 tai sähköpostilla: matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi

Lue lisää Tallinnan kiertoajelusta

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää