Legoland ja Kööpenhamina omalla autolla Turusta (paluu iltalaivalla Tukholmasta)

Omalla autolla tehtävällä 5 päivän matkalla Legolandiin nautit merellisistä laivamatkoista Baltic Princessillä ja Galaxilla, näet Tanskan saaret yhdistävät sillat ja vietät riemukkaan päivän Legolandin puistossa.

Matkaohjelma

1.pv Matkaan lähdetään siten, että ehditään Turusta illalla klo 20.15 lähtevään Baltic Princess -laivaan. Ensimmäinen yö laivalla.

2.pv Laiva saapuu Tukholman satamaan klo 6.10. Matka jatkuu omalla autolla valittua reittiä kohti Kööpenhaminaa. Huomioithan, että lautta- tai siltamaksut Ruotsin ja Tanskan välillä eivät sisälly matkan hintaan, vaan ne pitää maksaa paikan päällä. (Matkan pituus noin 640 km riippuen valitusta reitistä.) Kööpenhaminassa majoitutaan valinnan mukaan 2-3 yötä.

3.pv Tälle päivälle on varattu Legolandin lippu. Ajomatka Kööpenhaminasta Legolandiin on noin 250 kilometriä/suunta. Huomioithan, että Tanskan saarien väliset siltamaksut eivät sisälly matkan hintaan, vaan ne täytyy maksaa paikan päällä.

4. tai 5.pv Ajo Tukholmaan. (Matkan pituus noin 640 km valitusta reitistä riippuen) Silja Galaxy lähtee Tukholmasta klo 19.30. Yö laivalla.

5. tai 6.pv Silja Galaxy saapuu Turkuun klo 7.00.

koopenhamina-tanska-005

Matkan hinta sisältää

  • laivamatkat Turku–Tukholma–Turku E- luokan hytissä
  • Kööpenhaminassa valitussa hotellissa 2 yötä
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • Legolandin sisäänpääsyliput yhdelle päivälle

Huomioithan, että

  • Matkan hinta ei sisällä Ruotsin ja Tanskan tai Tanskan saarten välisiä silta- ja lauttamaksuja, vaan ne täytyy maksaa paikan päällä.