Ikaalisten matkatoimisto

Liepajan kaupunkiloma lentäen Helsingistä

Latvian kolmanneksi suurin kaupunki Liepaja hurmaa hiekkarannoilla ja kulttuurielämyksillä! Kaupunkia ympäröivät Itämeri ja Liepajajärvi, jotka yhdistyvät kauppakanaaliksi. Veden läheisyys huokuu kaupungin historiasta ja moderni kaupunki onkin alkanut kehittyä 1800-luvun puolivälin jälkeen. Nykypäivän Liepaja on Latvian alueellinen keskus, jossa sijaitsevat mm. yliopisto, teatteri sekä muut kulttuuri- ja turistinähtävyydet.

Matkan hinta sisältää

  • menopaluulennot Helsingistä
  • yksi ruumaan menevä laukku sekä yksi käsimatkatavara per matkustaja
  • verot ja viranomaismaksut
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina (HUOM! Lähtöaamun aamiainen ei sisälly hintaan mikäli paluu on aikaisin aamulla lähtevällä lennolla)

Lennot Liepajaan

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Liepajaa (koneen vaihto Riiassa). Lähtöselvityksessä tulee olla 2 h ennen koneen lähtöaikaa. Liepajan lentokentältä siirtyminen omatoimisesti hotellille. Omatoiminen siirtyminen Liepajan lentokentälle, josta lento Helsinki-Vantaalle (koneen vaihto Riiassa). Lähtöselvityksessä tulee olla 1,5 h ennen koneen lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus Liepajassa valitussa hotellissa aamiaisin. Liepaja on loistava rantakohde upean 8 kilometriä pitkän hiekkarannan ansiosta. Muita nähtävyyksiä, jotka kannattaa käydä katsomassa, ovat latvialaisten muusikoiden kuja ja Peterin markkinat. Kaupunki on myös täynnä kauniita jugend-tyylisiä taloja. Paluupäivänä hotellihuone tulee luovuttaa klo 12:00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Liepajassa

Hyvätasoinen hotelli Liepajan keskustassa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Europa City Amrita Hotellista

Lue lisää Liepajasta

Latvian kolmanneksi suurin kaupunki Liepaja hurmaa hiekkarannoilla ja kulttuurielämyksillä! Kaupunkia ympäröivät Itämeri ja Liepajajärvi, jotka yhdistyvät kauppakanaaliksi.

Lue lisää Liepajasta

Tutustu muihin Latvian matkoihimme

Monet yllättyvät Latvian monipuolisuudesta. Maan pääkaupunki Riika tarjoaa keskiaikaista viehättävyyttä sekä modernia kaupunkielämää. Jurmalan rantakaupunki on puolestaan kuuluisa upeasta hiekkarannasta ja pitsitaloistaan. Latviasta löytyy uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia kaikille – riippumatta siitä matkustatko yksin vai perheen tai ystävien kanssa.

Lue lisää Latviasta