Lissabonin kaupunkiloma

Matkan hintaan sisältyy

  • Meno-paluu lennot Helsingistä
  • Majoitus valitussa hotellissa aamiaisella

Lennot Lissaboniin

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Lissabonin lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen lentoasemalle, josta paluulento Helsinkiin. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus  hotellissa Lissabonissa. Maan historiaan pääsee tutustumaan esimerkiksi São Jorgen linnassa sekä Hieronymoksen luostarissa ja Belémin tornissa, jotka molemmat ovat Unescon maailmanperintökohteita. Baixan alueella eli alakaupungissa Lissabonin keskuksessa löytyy vilkkaita aukioita kauppoineen ja kahviloineen.Kävelykatu Rua Augusta alkaa toisessa päässä rannan tuntumassa sijaitsevalta Praca do Comércio aukiolta ja päättyy toisessa päässä Rossion aukiolle, jota pidetään Lissabonin pääaukiona. Kaupungin kukkuloilta ja näköalapaikoilta kuten Santa Justa hissin ylätasanteen kahvilasta on upeat näköalat kaupunkiin.

Hotellit Lissabonissa

Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä yhdellä Lissabonin kukkuloista. Hotellista on upeat näkymät kaupunkiin. Hotellin huonehinta sisältää aamiaisen sekä kaupunkiveron.

Lue lisää

Lue lisää Lissabonista

Lissabonin monipuolinen historia, arkkitehtuuri ja ruoka ovat vain muutama syy vierailla Lissabonissa. Lissabonissa riittää nähtävää ja se sopii matkakohteeksi sekä pariskunnille ja perheille että yksin matkustaville.

Lue lisää