Ljubljanan kaupunkiloma

Lähde tutustumaan pieneen ja sympaattiseen Ljubljanaan. Tämä hurmaava kaupunki on monelle vielä tuntematon aarre, joka odottaa löytäjäänsä. Varo, sillä tälle kaupungille saatat menettää sydämesi heti ensi näkemältä.

Matkan hinta sisältää

  • Meno-paluu lennot Helsingistä
  • Verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus hotellissa aamiaisella

Lennot Ljubljanaan

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Ljubljanan lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille.
Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Ljubljanan lentoasemalle, josta paluulento Helsinkiin. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus Ljubljanassa valitussa hotellissa. Matka sisältää hotelliaamiaisen. Ljubljanan keskustassa sijaitsevalta hotellilta pääset helposti kävellen tai julkisilla tutustumaan tähän viehättävään, kompaktiin pääkaupunkiin. Keskusta ja vanhakaupunki levittäytyvät Ljubljanica joen molemmille puolille, ja joen pääsee ylittämään toinen toistaan komeampia siltoja pitkin. Vanhakaupunki on täynnä pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, sekä kauniita historiallisia rakennuksia. 1500-luvulla rakennettu Ljubljanan linna korkealla kukkulalla kuuluu ehdottomiin käyntikohteisiin. Samoin Prešernov trg -aukio Ljubljanica-joen varrella. Ljubljanan suurin ja kaunein puisto on nimeltään Tivoli. Viihtyisässä puistossa on lukuisia patsaita, suihkulähteitä ja kukkaistutuksia. Siellä sijaitseva kasvitieteellinen puutarha on myös vierailun arvoinen. Ljubljanan ympäristössä on myös useita mielenkiintoisia retkikohteita, kuten maailman tunnetuimpiin kuuluva Postojnan tippukiviluola noin 45km päässä. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Ljubljanassa

Urban hotellilla on hyvä sijainti Ljubljanan keskustassa, vain noin 500 m päässä Tromostovje-sillalta sekä Ljubljanan vanhastakaupungista. Kaupunkivero 3,13€ per hlö per yö ei kuulu majoituksen hintaan, vaan se on maksettava käteisellä paikan päällä.

Lue lisää Urban hotellista