Ikaalisten matkatoimisto

Loma Gardajärvellä

Matkan hinta sisältää

  • Norwegianin lennot Helsinki-Venetsia-Helsinki
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisella
  • Puolihoitoruokailut lähdöllä 18.6. hotellissa Porto Azzurro
  • Opastettu kävelykierros Veronassa
  • Verot ja viranomaismaksut

1.pv. Lähdemme matkaan Norwegianin lennolla klo 14.25. Perille Venetsiaan saavumme klo 16.20. Lentokentällä meitä odottaa paikallinen bussi ja suomenkielinen avustaja, jonka johdolla jatkamme matkaa Gardajärven rannalle kuvankauniiseen Sirmioneen, jonne majoitumme neljäksi yöksi.

2.-4.pv Vapaata aikaa nauttia omatoimisesta lomasta. Gardajärven rannalta löytyy Sirmionen ohella useita viehättäviä ja suosittuja pikkukaupunkeja kuten Riva del Garda, Desenzano, Bardolino, Garda ja Malcesine. Julkinen bussi- ja laivaliikenne alueella on toimiva.

5.pv. Aamulla suomenkielinen opas ja bussi noutavat hotellilta ja lähdemme paluumatkalle kohti Venetsiaa. Matkan varrella tutustumme Veronaan opastetulla kiertokävelyllä. Norwegianin lento lähtee Venetsiasta klo 16.50. ja saapuu Helsinki-Vantaalle klo 20.40.

Hyvää matkaa!

Hotellit matkalla

Sijaitsee noin 3 km päässä Sirmionen historiallisesta keskustasta. Hotellissa on 24h vastaanotto, ravintola, baari, rajoitetusti kesäkaudella käytössä oleva uima-allas ja ilmainen WiFi.

Lue lisää hotellista Porto Azzurro

Hotellilla on keskeinen sijainti alle 10 min kävelymatkan päässä Sirmionen historiallisesta keskustasta. Hotellissa on 24h vastaanotto, baari, aamiaishuone, kesäkaudella rajoitetusti käytössä oleva uima-allas ja ilmainen WiFi.

Lue lisää hotellista Blu Lake Sirmione