Lontoon kaupunkiloma, lennot Oulusta

Matkan hinta sisältää

  • Meno-paluu lennot Oulusta, max yksi välilasku / suunta
  • 1 lentokoneen ruumaan lähtöselvitettävä matkalaukku
  • Verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus hotellissa aamiaisella

Lennot Lontooseen

Matka alkaa Oulun lentokentältä. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Lontoossa Heathrown lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Lontoossa Heathrown lentoasemalle, josta paluulento Ouluun. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus hotellissa aamiaisella. Lontoo on kaupunkien klassikko! Nähtävää jo koettavaa löytyy jokaiseen makuun. Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Parlamenttitalo ja Big Ben, Piccadilly Circus -aukio, Buckinghamin palatsi, Oxford Streetin ostoskatu, Tower Bridge -silta ja London Eye -maailmanpyörä. Lontoossa on myös monia pieniä tutustumisen arvoisia kaupunginosia, joissa on omat pienet keskuksensa palveluineen. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Lontoossa

Hyde Park ja Kensington Gardens - puistojen vieressä sijaitseva siisti hotelli, josta on helppo lähteä tutkimaan Lontoon lukuisia nähtävyyksiä.

Lue lisää Lancaster Gate hotellista

Tutustu myös muihin kohteisiin Oulusta

Meidän kauttamme kaupunkilomat Eurooppaan sekä Baltiaan myös Oulusta! Tutustu ja varaa.

Lue lisää Kaupunkilomat Oulusta!