Lontoon kaupunkiloma

Matkan hintaan sisältyy

  • Meno-paluu lennot Helsingistä
  • Verot ja viranomaismaksut
  • Majoitus hotellissa aamiaisella

Lennot Lontooseen

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Lontoossa Heathrown lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Lontoossa Heathrown lentoasemalle, josta paluulento Helsinkiin. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus hotellissa aamiaisella. Lontoo on kaupunkien klassikko! Nähtävää jo koettavaa löytyy jokaiseen makuun. Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Parlamenttitalo ja Big Ben, Piccadilly Circus -aukio, Buckinghamin palatsi, Oxford Streetin ostoskatu, Tower Bridge -silta ja London Eye -maailmanpyörä. Lontoossa on myös monia pieniä tutustumisen arvoisia kaupunginosia, joissa on omat pienet keskuksensa palveluineen. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Lontoossa

Hyde Park ja Kensington Gardens - puistojen vieressä sijaitseva siisti hotelli, josta on helppo lähteä tutkimaan Lontoon lukuisia nähtävyyksiä.

Lue lisää Lancaster Gate hotellista

Haluatko lisää sisältöä matkaasi? Tutustu opastettuihin Lontoon kaupunkilomiimme ja kiertomatkoihimme!