Ikaalisten matkatoimisto

Narva-Jôesuun kylpyläloma + 1 yö Tallinnassa

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki kahden suuren vesistön välissä Suomenlahden rannalla ja Narva-joen suulla, noin 200 km päässä Tallinnasta itään. Kaupunki on suomalaisille ehkä vielä vähän tuntematon, mutta tarjoaa kylpylähotellin palveluiden lisäksi hienon hiekkarannan ja läheisen Narvan kaupungin palvelut. Matkan viimeinen yö ollaan Tallinnassa.

Matkan hinta sisältää:

 • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
 • kuljetus Tallinnan satamasta Narva-Jôesuuhun ja takaisin (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
 • majoitus Meresuu Spassa aamiaisin
 • 1 yö valitussa hotellissa Tallinnassa aamiaisin
 • Meresuu Spassa valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut, kylpytakin käyttö ja sauna- ja uima-allasosaston sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina

Matkaohjelma:

 • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
 • Bussi Narva-Joesuuhun lähtee Tallinnasta n. klo 13.00. Virolainen tilausajobussi odottaa Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Jos matkustajia on vähemmän, vastassa voi olla myös pikkubussi tai henkilöauto. Huom. Kuljetus on kylpylän oma kuljetus. Tallinnasta lähtevään kylpyläkuljetukseen otetaan ajoittain matkustajia myös myöhäisemmältä laivalta, joka saapuu Tallinnaan klo 14:00. Matka jatkuu kohti Narva-Joesuuta, jossa majoittuminen hotelliin.
 • Yöpyminen Meresuu Spassa. Päivät hoito-ohjelman tai oman ohjelman mukaisesti.
 • Matkan toiseksi viimeisenä päivänä bussikuljetuksen varanneille bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana. Matka Tallinnan D-terminaaliin kestää noin 2 h 45 min. Omatoiminen siirtyminen hotellille.
 • 1 yö Tallinnassa valitussa hotellissa aamiaisin
 • Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Tallinnan satamaan. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä matkalle omalla autolla? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Neljän tähden hotelli Viron pisimmän hiekkarannan äärellä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Puoli- ja täysihoitopaketit Meresuu Spassa

Yhteensä 4 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (1 kerta), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (2 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 15 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (4 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 4 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (1 kerta), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (2 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 15 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (4 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 2 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, aromihieronta 45 min, Balilainen vartalohoito 60 min, kosteuttava vartalohoito 40 min, selluliitin vastainen vartalohoito 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, Liftosome kasvohoito 45 min, silmänympärysten hoito 40 min, jännitystä vähentävä selkähoito 45 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Wellness-pakettia !


Yhteensä 3 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, aromihieronta 45 min, Balilainen vartalohoito 60 min, kosteuttava vartalohoito 40 min, selluliitin vastainen vartalohoito 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, Liftosome kasvohoito 45 min, silmänympärysten hoito 40 min, jännitystä vähentävä selkähoito 45 min. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Wellness-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, aromihieronta 45 min, Balilainen vartalohoito 60 min, kosteuttava vartalohoito 40 min, selluliitin vastainen vartalohoito 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, Liftosome kasvohoito 45 min, silmänympärysten hoito 40 min, jännitystä vähentävä selkähoito 45 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Wellness-pakettia !


Yhteensä 3 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aurinkohuoneen käyttö (1 kerta per päivä) ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, suklaahieronta 30 min, vartalohoito greippikuorijalla 20 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, vedenalainen tyhjiöhieronta 30 min, lymfihieronta Lymphastim-laitteella 30 min sekä ryhmähoidot: fysiobalance, vesivoimistelu, syvävesijuoksu ja tasapainotreeni. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aurinkohuoneen käyttö (1 kerta per päivä) ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, suklaahieronta 30 min, vartalohoito greippikuorijalla 20 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, vedenalainen tyhjiöhieronta 30 min, lymfihieronta Lymphastim-laitteella 30 min sekä ryhmähoidot: fysiobalance, vesivoimistelu, syvävesijuoksu ja tasapainotreeni HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !

Etukäteen ostettavissa olevat yksittäiset hoidot Meresuu Spassa

Guinot kasvohoito on nopea ja tehokas hoito (kuivalle, herkälle tai rasvaiselle iholle), jonka aikana kasvot kuoritaan perusteellisesti ja laitetaan iholle sopiva naamio. Naamio tasapainottaa ihon tarpeita. Hoito viimeistellään erityisellä kasvo- ja silmänympärysvoiteella. Tuloksena on elinvoimaa ja raikkautta hehkuva iho.


Kauneuspaketti sisältää 1x kasvohoito 50 min, 1x käsihoito 60 min, 1x jalkahoito 60 min


Uusi Guinot erikoiskasvohoito Age Summum, on tarkoitettu välittömästi ikääntymisen merkkien, erityisesti ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseksi. Erittäin tehokkaat vaikuttavat aineet: puhdas C-vitamiini, Pro-kollageeni sekä Cellulaire Life Complex – tekevät ihosta heti tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Hoito sisältää yleellisen ja kiinteyttävän erikoishieronnan. Hoidon jälkeen iho on raikkaampi ja nuorekkaampi.


Ylellinen hoito alkaa koko kehon kuorinnalla, jota seuraa rentouttava kylpy ruusuveden vaahdolla. Selkähieronta tehdään lämpimillä kivillä, minkä jälkeen lisätään kosteuttava voidetta. Seuraava askel on ylellinen kasvohoito, joka sisältää sekä ihon hellävaraisen kuorinnan että kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen hieronnan. Hieronnan jälkeen iholle levitetään kosteuttava kasvonaamio, jonka aikana tehdään manuaalinen hieronta. Hoito viimeistellään kasvojen kosteuttamisella.


Klassinen hieronta on hierontalajista levinnein ja tunnetuin. Se on hoitotapahtuma, jonka aikana hieroja vaikuttaa käsillänsä asiakkaansa vartaloon. Hieronta on rentouttavaa ja sopii aina , kun tunnet henkistä tai fyysistä stressiä tai ylirasitusta. Tunnin kestävän hieronnan aikana käsitellään koko vartaloa.


Hoidossa muotoillaan kynsien muoto ja pituus asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kynnet puhdistetaan ja poistetaan ylimääräiset kynsinauhat sekä laitetaan kynsinauhaöljyä. Hoito viimeistellään käsien hieronnalla.


Hoito alkaa lämpimällä puhdistavalla jalkojen liotuksella, jonka jälkeen hoidetaan kynnet. Raikkautta ja lempeyttä lisätään sokerikidekuorinnalla, jota levitetään jaloille. Hoito viimeistellään kevyellä jalkahieronnalla, jossa käytetään avokadoa ja kasviuutteita sisältävää kosteuttavaa voidetta. Mikäli haluat, kynnet lakataan valitsemallasi lakalla OPI-kokoelmasta.


Miesten Spa-paketti sisältää: 1x klassinen hieronta 40 min, 1x kasvohoito 50 min, 1x jalkahoito 60 min

Tutustu myös

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää