Nizzan kaupunkiloma, lennot Turusta

  • Meno-paluu lennot Turusta Nizzaan välilaskulla
  • Majoitus valitussa hotellissa aamiaisella

Lennot Nizzaan

Matka alkaa Turun lentoasemalta. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Nizzan lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen lentoasemalle, josta paluulento Turkuun. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lennoilla maksimissaan kaksi välilaskua / suunta.

Matkaohjelma

Nizza on suurkaupunki aivan meren rannalla. Aluetta kutsutaan nimellä Côte d’Azur, sininen rannikko. Voit kävellä viehättävällä Promenade des Anglais’n rantabulevardilla tai nousta läheiselle linnakukkulalle ihailemaan maisemia. Kaupungissa on paljon mielenkiintoisia taidegallerioita ja museoita, laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, sekä mainiot ostosmahdollisuudet. Lähiympäristössä sijaitsee toinen toistaan upeampia vierailukohteita, kuten Monaco, Cannes, Gorges du Verdon ja Villefranche-sur-Mer.

Hotelli

Perheomisteiset Hotel Monsigny ja sen lisärakennus Hotel L'Annexe sijaitsevat Nizzan keskustassa. Nähtävyydet ja lukuisat ostosmahdollisuudet ovat lähellä.

Lue lisää hotellista Monsigny ja L'Annexe