Ikaalisten matkatoimisto

Norjaan omalla autolla, Lillehammer-Dombås-Geiranger-Oslo

Matkan hintaan sisältyy

  • laivamatkat Turku-Tukholma-Turku valitussa hyttiluokassa
  • majoitus Lillehammerissa Clarion Collection Hotel Hammerissa 2 hengen huoneessa (1 yö)
  • majoitus Dombåsissa, Dombås hotellissa 2 hengen huoneessa (1 yö)
  • majoitus Oslossa valitussa hotellissa 2 hengen huoneessa, valinnan mukainen yömäärä
  • aamiainen hotelliaamuina

HUOMIOITTEHAN, että matkan hinta ei sisällä tietulleja tai muita mahdollisia tiemaksuja. Hinta ei myöskään sisällä lauttamaksuja vuonoja ylitettäessä. Nämä maksut riippuvat muun muassa valituista ajoreiteistä. Lisätietoa tiemaksuista ja niiden maksamisesta löytyy esimerkiksi autoliiton internet-sivustolta täältä ja täältä sekä Autopass internet-sivustolta.

Matkaohjelma

1.pv Matkaan lähdetään Turusta illalla klo 20:15 lähtevällä Baltic Princess -laivalla. Ensimmäinen yö ollaan laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta.

2. pv Laiva saapuu Tukholman satamaanklo 6:10. Matkaa jatketaan omalla autolla valinnan mukaista reittiä Ruotsin halki kohti Norjaa ja Lillehammeria. Lillehammerissa majoitus yhdeksi yöksi Clarion Collection Hotel Hammerissa. (Päivän ajomatka noin 680 km riippuen valitusta ajoreitistä.)

3. pv. Hotelliaamupalan jälkeen oman suunnitelman mukainen reitti. Majoitus illalla Dombåsin kylässä, Dombås hotelllissa. Päivien 3. ja/tai 4. reitin voi suunnitella Geirangerin, Lomin kylän ja Kotkantien ympärille

4. pv Hotelliaamupalan jälkeen oman suunnitelman mukainen reitti. Yöpyminen on varattu Osloon, jossa voi valinnan mukaan yöpyä 1-3 yötä. 

Oslosta lähdön päivänä hotelliaamiaisen jälkeen luovutetaan huone ja kotimatka voi alkaa. Illaksi ajetaan Tukholmaan, mistä Silja Galaxy lähtee Tukholman satamasta klo 19.30. Ilta ja yö vietetään laivalla. (Päivän ajomatka noin 550 km riippuen valitusta ajoreitistä.)

Paluupäivänä Silja Galaxy -laiva saapuu Turun satamaan klo 7:00.

Hotellit matkalla

Lillehammerin keskustassa, pääkadun varrella sijaitseva hotelli.

Lue lisää Clarion Collection Hotel Hammerista

Hotelli sijatsee Dombåsin kylässä rauhallisella paikalla vuorten ja peltojen ympäröimänä.

Lue lisää

Scandic Sjølyst hotelli sijaitsee Oslossa trendikkäällä alueella lähellä kahviloita, kauppoja, ravintoloita ja upeita ulkoilumaastoja, parin kilometrin päässä keskustasta.

Lue lisää

Børsparken sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Oslon päärautatieasemaa ja ostosmahdollisuuksia.

Lue lisää

Kohteet matkalla

Oslosta 180km pohjoiseen sijaitseva Lillehammer on tunnettu erityisesti vuoden 1994 talvi-Olympialaisistaan.

Lue lisää Lillehammerista

Geiranger on pieni kylä Geirangerinvuonon perukassa, Strandan kunnassa Norjassa.

Lue lisää

Dombås sijaitsee Oslosta noin 330km ja Lillehammerista noin 155km pohjoiseen. Kylä toimii tärkeänä maanteiden solmukohtana Norjassa tarjoten kauniita maisemia.

Lue lisää Dombåsista

Oslon sijainti Oslonvuonon rannalla on ainutlaatuinen. Miljoonan asukkaan kaupungissa uusi elää vanhan rinnalla ja kaupunkiin kohoaa koko ajan jotain uutta.

Lue lisää Oslosta

Tutustu Norjaan ja muihin Norjan matkoihin

Norjan valttikortti on huikea luonto, jota leimaavat upeat vuonot ja korkeat vuoret. Luonnon lisäksi monipuolisesta Norjasta löytyy mielenkiintoisia kaupunkikohteita.

Lue lisää Norjasta