Kolmårdeniin Helsingistä, 1 yö Norrköpingissä 2 yötä laivalla, omalla autolla

Lähde omalla autolla Kolmårdeniin Helsingistä ja majoitu Norrköpingiin lähelle eläinpuistoa.

Matkaohjelma

1. pv Silja Symphony tai Silja Serenade lähtevät Helsingistä kello 17:00 kohti Tukholmaa. Ilta aikaa nauttia kävelykatu-laivan monista ravintoloista ja kaupoista. Lapsia laivalla on vastassa Muumipeikko! Ensimmäinen yö laivalla.

2. pv Laiva saapuu Tukholmaan 09:30. Kolmårdenin päivä. Päivän ohjelma omalla aikataululla. Yöpyminen hotellissa Norrköpingissä. Hotellihuoneet saa käyttöön aikaisintaan klo 15:00.

3. pv Aamiainen hotellilla. Kolmårdenin päivä. Päivä omalla aikataululla. Silja Serenade tai Symphony lähtee Tukholmasta kello 16:45 kohti Helsinkiä.

4. pv Laiva saapuu 10:00 Helsinkiin.

Matkan hinta sisältää 

  • 2 päivän sisäänpääsylippu Kolmårdenin eläinpuistoon. Lippu sisältää kaikki elämykset, kuten delfiinishow, rajoittamaton pääsy laitteisiin ja Gondoli-Safarille, kaikki eläinten show’t ja näytökset sekä Bamsen maailma. Sisäänpääsymaksuun eivät sisälly ateriat, erikoistapahtumat ja matkamuistot. Matkaan ei sisälly kuljetuksia ruotsin puolella eläinpuistoon, vaan kuljetukset täytyy hoitaa itse.
  • laivamatkat Helsinki-Tukholma ja Tukholma-Helsinki, Silja Serenade tai Symphony laivoilla 
  • yöpyminen hotellissa Norrköpingissä, aamiaisin

Muut Kolmårdenin oman auton paketit

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin

Lue lisää Kolmårdenista

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Tutustu kaikkiin Kolmårdenin matkoihin

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme