Ikaalisten matkatoimisto

Päivä Pietarissa risteily

Päivä Pietarissa -risteily tarjoaa mainion irtioton arjesta. Kunnoltaan vaatimaton MS Princess Anastasia vie sinut Itänaapurimme Venäjän suurkaupunkiin, Pietariin. Pietari on rakennettu 42 saarelle, joita yhdistää yli 300 siltaa. Lukuisat kirkot ja palatsit kohoavat Nevajoen rannalta. Yksi tunnetuimmista kirkoista Pietarissa onkin Iisakinkirkko. Satumaiset Eremitaasi ja Talvipalatsi johdattavat matkustajan Venäjän keisareiden aikaan, jolloin koristeellisuudesta ei tingitty. Matkalla nautit merellisestä matkasta ristielyaluksen palveluiden äärellä ja aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin! Laivan kansainvälinen tunnelma, elämykselliset showt ja monipuolinen ravintolatarjonta auttavat unohtamaan arjen kiireet. Shuttlebussi kuljettaa sinut satamasta keskustaan nähtävyyksien äärelle. Tutustu Pietarin matkaan ja varaa oma Pietarin risteilysi jo tänään!

Tutustu ja lähde risteilylle historialliseen Pietariin!

Matkan hinta sisältää:

  • Laivamatkat valitussa hyttiluokassa
  • Shuttlebussikuljetukset Pietarissa satama-keskusta-satama
  • Satama- ja polttoainelisämaksut

1.pv Kunnoltaan vaatimaton MS Princess Anastasia -laiva lähtee Helsingistä klo 18.00 (pe ja la) tai klo 19.00 (ke ja to). Satamassa täytyy olla viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa. Ilta aikaa nauttia laivan tarjonnasta. Yö laivassa.

2.pv MS Princess Anastasia saapuu Pietariin aamulla. Laivalta pääsee poistumaan klo 9.30 alkaen. Rajamuodollisuudet ovat kankeat ja hitaanpuoleiset. Pietariin voi tutustua omatoimisesti tai osallistua satamasta lähteville lisämaksullisille retkille. Shuttlebussi satamasta keskustaan ja takaisin lähtee terminaalin edestä tasaisesti koko päivän ajan. Bussiin noustessa on esitettävä departure-kortti. Laiva lähtee Pietarista takaisin kohti Helsinkiä illalla klo 19.00 (to, pe ja la) tai klo 18.00 (su).

3. pv Saapuminen Helsinkiin klo 8.00 (pe, la ja su) tai klo 7.00 (ma). Maanantaisin laivasta on poistuttava klo 8.00 mennessä.

HUOM! Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Talviaikana Pietarin aika on + 1 tunti Suomen aikaan. Rajamuodollisuudet Pietarissa ovat kankeat, varaudu jonoihin.
Laivayhtiö ei lupaa suomenkielistä palvelua laivalla.

Lisämaksusta varattavissa:

  • Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi (6h)
  • Pietarin kaupunkikierros (3h)
  • Buffet-ruokailut laivamatkalle

Retket

Pietarin kaupunkikierros

Retket ovat oiva tapa tutustua kaupunkiin! Bussikierroksen aikana kaupungin rikas arkkitehtuuri ja historia heräävät henkiin ajettaessa pitkin kaupungin vilkkaita katuja ja Nevan rantoja.

Lue lisää

Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi

Kokopäiväretken aikana tutustutaan Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja vaikuttavaan Eremitaasiin.

Lue lisää

Lue lisää M/S Princess Anastasiasta

Princess Anastasia

M/S Princess Anastasia liikennöi Helsingistä Pietariin kahdesti viikossa. Sen venäläinen tunnelma, showt ja ravintolatarjonta kutsuvat nauttimaan lomasta matkalla miljoonakapunki Pietariin. Laiva on kunnoltaan vaatimaton.

Lue lisää M/S Princess Anastasiasta

Enemmän aikaa Pietariin