Päivä Tukholmassa risteily Turusta

Turun reitin Päivä Tukholmassa -risteilyllä ehdit viettämään pidemmän päivän Tukholmassa. Matkaan lähdetään Turun satamasta klo 20.15 lähtevällä Baltic Princessillä ja Tukholmaan saavutaan seuraavana aamuna klo 6.10 paikallista aikaa. Paluulaivana on Tukholmasta klo 19.30 lähtevä Galaxy, joka saapuu Turkuun seuraavana aamuna klo 7.00.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY

laivamatkat Turku-Tukholma-Turku valitussa hyttiluokassa, meno Baltic Princess -laivalla, paluu Silja Galaxy -laivalla


MATKAOHJELMA

1. pv Lähtö Turusta Siljan terminaalista illalla klo 20.15 lähtevällä Baltic Princessilla. Yö laivalla.

2. pv Laiva saapuu Tukholmaan klo 06.10. Laivasta täytyy poistua 20 minuutin kuluessa satamaan saapumisesta. Matkatavarat täytyy ottaa laivasta mukaan laivasta poistuessa. Päivä vietetään omatoimisesti Tukholmassa. Käy katsomassa Tukholman nähtävyyksiä, vietä aikaa ostoksilla tai poikkea Djurgårdenilla vaikkapa Grönä Lund -huvipuistossa, Skanssenilla tai Vasa-laiva museossa. Satamassa pitää olla noin tuntia ennen laivan lähtöä.Asiakas hakee itse paluulaivalippunsa satamassa Siljan lähtöselvityksestä. Siljan Galaxy lähtee Tukholmasta klo 19.30 kohti Turkua. Ilta ja yö laivalla.

3. pv Laiva saapuu Turkuun klo 7.00.

Ohjelmassa mainitut ajat ovat paikallisaikoja.


 

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholman ravintolat tarjoavat perinteisiä ruotsalaisia ruokia sekä herkkuja maailman eri kolkista. Lähde makuelämykselle Ikaalisten Matkatoimiston kautta!

Lue lisää

Tukholman kaunis luonto, upea arkkitehtuuri ja kansainvälinen tunnelma tarjoavat jokaiselle jotakin. Tukholmassa riittää nähtävää ja tehtävää moneksi kerraksi.

Tutustu Tukholman nähtävyyksiin

Tukholma toivottaa lapsiperheet sydämellisesti tervetulleeksi, tarjoten kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille runsaasti koettavaa ja nähtävää.

Lue lisää

Junibackenissa voi kokea pohjoismaisten satujen taikaa ja kaikki saavat leikkiä ja touhuta, tutkia ja oppia. Lastenmuseo sijaitsee Djurgårdenin saarella lähellä Tukholman keskustaa.

Lue lisää Junibackenista

Tukholman Junibackenilla on esillä valloittava muuminäyttely, jossa pääset leikkimään Muumilaaksossa ja tapaamaan sen asukkaita 31.12.2017 asti.

Lue lisää Junibackenin Muuminäyttelystä

Vasa-museossa on esillä 1600-luvulta peräisin oleva sotalaiva Vasa sekä yhdeksän siihen liittyvää näyttelyä, jotka herättävät eloon menneen aikakauden ja sen ihmiset.

Lue lisää

Muita matkavaihtoehtoja Tukholmaa

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille

Lue lisää Tukholman hotellimatkoista