Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä

Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan. Länsinaapurimme pääkaupunki tarjoaa lukuisat shoppailumahdollisuudet ja runsaan kulttuuritarjonnan. Idyllinen Tukholman vanhakaupunki luo tunnelmaa kapeine kujineen ja historiallisine rakennuksineen. Koko perheen riemuja löydät Djurgårdenin saarelta, jossa hauskanpitoon kutsuvat esimerkiksi Skanssen, Gröna Lund, Junibacken ja Wasa-museo. Tukholman saariston kauneudesta pääsee nauttimaan laivan näköalabaareissa.

Matkan hinta sisältää

  • Päivä Tukholmassa risteily, valitussa hyttiluokassa

Matkaohjelma

1.pv Laiva lähtee Helsingistä klo 17:00. Ensimmäinen ilta on aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista.

2.pv Tukholmaan saavutaan klo 09:30 (Poikkeus: 9.11.2017-30.3.2018 klo 09.45) ja maihin voi nousta myöhemminkin. Tukholmassa voi viipyä oman mieltymyksen mukaisesti. Laivaan pääsee takaisin milloin tahansa ennen laivan porttien sulkemista. Laiva lähtee takaisin merelle klo 16:45.

3. pv Aamiaiselle on hyvin aikaa. Perillä Helsingissä ollaan klo 9:55 (Poikkeus: 9.11.2017- 30.3.2018 klo 10:30)

Laivat

Silja Serenade

Tule viihtymään, rentoutumaan ja tekemään ostoksia Silja Serenadelle, jolta löydät toisen Itämeren ainoista kävelykaduista! Laivan sydän, Promenade-katu tarjoaa monipuoliset shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet risteilijälle!

Lue lisää

Silja Symphony

Lähde Silja Symphonylla nauttimaan merellisestä lomatunnelmasta matkalla Tukholmaan! Symphonylta löytyy toinen Itämeren ainoista kävelykaduista sekä useita houkuttelevia ravintoloita ja baareja. Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää

Viihde Helsinki-Tukholma laivoilla

Silja Serenade esiintyjät ja viihde

Silja Serenade tarjoaa tekemistä. Tarkista viihdekalenteri.

Lue lisää

Silja Symphonyn esiintyjät ja viihde

Tutustu Silja Symphonyn viihdetarjontaan!

Lue lisää

Palvelut laivalla

Family-paketti Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä

Varaa kätevä Family-paketti Päivä Tukholmassa -risteilylle ja nouti merimatkasta perheesi kanssa.

Lue lisää

Tutustu myös

Ruotsin risteilyt

Ruotsin risteily tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit lähteä Tukholman risteilylle joko Helsingistä tai Turusta.Tutustu!

Lue lisää

Mitä tehdä Tukholmassa? Lue täältä!

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Joulunaikaan tai talvella Tukholmaan?

Top 10 vinkkiä Tukholman talveen

Tukholma on kaunis ja monipuolinen matkakohde myös talvella. Kokosimme parhaat vinkit täydelliseen talvipäivään Tukholmassa, tutustu ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tukholman joulutori ja joulu Tukholmassa

Tunnelmalliset joulutorit, jouluvalot ja glögin tuoksu täyttävät Tukholman jouluna. Lue parhaat vinkkimme Tukholman jouluun & varaa oma joulumatkasi tänään!

Lue lisää