Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Pariisi + Disneyland

Matkan hinta sisältää

  • Finnairin lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki
  • Mercure Velizy **** 2 yötä ja Sequoia Lodge *** hotellissa 1 yö aamiaisin
  • Sisäänpääsyn Disneyland ja Walt Disney Studios puistoihin kahtena päivänä
  • Bussikuljetukset ja oppaan palvelut matkaohjelman mukaisesti

1.pv. Matka alkaa Finnairin lennolla Helsingistä klo 09.25. Pariisiin saavumme klo 11.30. Kentällä vastassa on bussi ja suomenkielinen opas, joka johdattaa kiertoajelulle Pariisin keskustaan. Eiffel, Riemukaari, Champs-Elyseen bulevardi ja monet muut upeat nähtävyydet tulevat kierroksella tutuksi. Iltapäivällä bussi kuljettaa hotellille Velizyyn, jossa majoitumme 2 yötä.

2.pv. Aamulla bussi ja opas noutavat yhdelle matkan kohokohdista, barokkilinna Versaillesiin. Lisämaksusta voit tutustua linnan saleihin suomenkielisen oppaan kattavalla kierroksella. Versaillesin vierailun jälkeen vapaa-aikaa kaupungilla.

3.pv. Aamupäivällä bussi kuljettaa Disneylandiin, jonne majoitumme yhdeksi yöksi. Majoitushinta sisältää sisäänpääsyn molempiin huvipuistoihin. Voit nauttia huvipuiston palveluista kahden päivän ajan.

4.pv.  Vielä hyvin vapaata aikaa. Iltapäivällä bussi kuljettaa lentokentälle, josta Finnairin paluulento lähtee klo 19.00, ja saapuu Helsinki-Vantaalle klo 22.55.

Hyvää matkaa! 

Lue lisää Disneyland ® -puistosta

Disneyland ® Paris

Disneyland ® Paris on kohde jossa koko perhe kokee riemukkaita elämyksiä! Kohtaa Frozenin prinsessat Elsa ja Anna, halaa Mikki Hiirtä, koe Buzz Lightyearin laserseikkailu tai Martin ja Salaman rallirata. Kaiken keskellä uinuu ihana Prinsessa Ruususen linna!

Lue lisää

Lisämaksulliset retket matkalla

Versaillesin retki

Opastettu retki Versaillesin linnaan. Hinta aikuiselta 45 eur, alle 18-vuotiaalta 30 eur ja alle 5-vuotiaalta ilmainen. Nuoriso- ja lapsialennus edellyttää, että alle 18-vuotiaalla EU:n kansalaisella on esittää passi kysyttäessä. Paikkoja rajoitetusti. Pääsymaksu linnan puistoon ei sisälly retken hintaan, se on maksettava paikan päällä erikseen. Hinta sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn ja suomalaisen oppaan palvelut. Suositellaan varaamaan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua.

Lue lisää Versaillesin retkestä