Ikaalisten matkatoimisto

Pärnun hotellimatka + 1 yö Tallinnassa

Tutustu kahteen Viron suosituimpaan kaupunkiin yhdellä matkalla. Ensin pääset nauttimaan idyllisen Pärnun pikkukaupungin tunnelmasta, jonka jälkeen matka jatkuu Tallinnaan, jossa vietetään 1 yö.

Upea pitkä hiekkaranta, vehreitä puistoja, rantabulevardi ravintoloineen, erilaiset kylpylät sekä monipuolinen kulttuuritarjonta ovat Pärnun kaupungin tunnuspiirteitä. Kerta kerran jälkeen Pärnu hurmaa vieraansa. Samoin kuin Tallinna, voit käyttää aikasi esimerkiksi vanhaan kaupunkiin tutustuen, tai hyödyntää lukuisat eri ostosmahdollisuudet.

Ikaalisten Matkatoimiston hotellivalikoima sekä Pärnuun että Tallinnaan on laaja. Voit valita Sinulle sopivimman hotellin hieman vaatimattomimmista hotelleista parempitasoisiin, jopa 5 tähden hotelleihin. Asiakasta ajatellen paketeissamme on paras mahdollinen hinta-laatusuhde, jonka varmistamme omakohtaisesti ennen hotellin myyntiin ottamista. Hotellipakettien hinnat sisältävät aina aamiaisen hotelliaamuna.

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna,  paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus kahden hengen huoneessa Pärnussa 2-4 yötä ja viimeinen yö Tallinnassa valitussa hotellissa mukavuuksin
  • buffetaamiainen hotellissa (paitsi Wasa Resort hotellin huoneistossa majoittuessa)

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
  • Bussi Pärnuun lähtee Tallinnasta n. klo 13.00. Oppaat ja virolaiset tilausajobussit odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Pärnuun saavutaan n. klo 15:00.
  • Oman valinnan mukaan 2-7 yötä Pärnussa valitussa hotellissa aamiaisin.
  • Pärnusta lähtöpäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana.  Tietoja lähtöajoista löytyy myös  kansioista hotellien vastaanotoista ja niistä voi kysyä oppailta. Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Bussi vie Tallinnan satamaan, josta omatoiminen siirtyminen hotelliin. Tallinnan hotellissa vietetään 1 yö. Huoneen saa hotellista viimeistään klo 15.00.
  • Paluupäivänä aamiainen hotellilla. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin. Omatoiminen siirtyminen Tallinnan satamaan, olettehan ajoissa paikalla. Hotellihuoneet on luovutettava klo 12 mennessä. Matkatavarat voi tämän jälkeen jättää hotellille säilytykseen.

Haluatko lähteä omalla autolla Pärnuun ja Tallinnaan? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

 

Tutustu Pärnuun ja Tallinnaan

Pärnu

Pitkistä, valkeista ja matalista hiekkarannoista, upeasta rantakadusta, puistoista, festivaaleista ja kylpylöistä tunnettu Pärnu, jota Pohjolan Rivieraksikin kutsutaan, vetää satoja tuhansia turisteja joka vuosi. Pärnu onkin Tallinnan jälkeen Viron toiseksi suosituin matkailukohde.

Lue lisää Pärnusta

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

Hotellimme Pärnussa

Ammende Villa

Pärnun arkkitehtuurin helmi Ammende Villa sijaitsee ranta-alueella suojaisassa puutarhassa kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Uimarantaan on noin 5 minuutin kävelymatka. Hotellia ympäröivät arvokkaat puistot ja lehmuspuistotiet. Jugend rakennus on valmistunut vuonna 1905 ja avattu hotellina ja ravintolana vuonna 1999. 

Lue lisää Ammende Villa -hotellista

Carolina Hotel

Carolina, viihtyisä perhehotelli, sijaitsee rauhallisessa ympäristössä huvivenesataman lähellä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

Lue lisää Carolina Hotellista

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka.

Lue lisää Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellista

Hotell Tammsaare

Hotell Tammsaarella on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta.

Lue lisää Hotell Astrasta

Hotell Emmi

Hotell Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella Riiakadun varrella suurten kauppakeskusten lähellä. Merenranta on kävelymatkan päässä. Keskustaan on matkaa noin 3 km.

Lue lisää Hotell Emmistä

Hotell Legend

Kodikas ja tunnelmallinen pikkuhotelli sijaitsee uimarannan ja kauniin rantapuiston läheisyydessä. Keskusta ja kauppaliikkeet ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää Hotell Legendistä

Inge Villa

Ilmastoidut huoneet! Inge Villa on pieni huvilatyyppinen hotelli kivenheiton päässä Pärnun upeasta hiekkarannasta.

Lue lisää Inge Villa -Hotellista

Kapten Kurgo Villa

Uudistettu huvilahotelli, Kapten Kurgo Villa sijaitsee lähellä Pärnun uimarantaa, ja keskustaankin on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellissa on aulabaari ja a la carte ravintola.

Lue Lisää Kapten Kurgo Villa hotellista

Koidulapark Hotell

Koidulapark hotelli sijaitsee Pärnun keskustassa. Uimarannalle on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotelli on idyllinen vanha 3-kerroksinen puutalo, joka on kunnostettu ja avattu hotellina vuonna 2002.

Lue lisää Koidulapark Hotellista

Medical Spa & Hotel Estonia

Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Medical Spa & Hotel Estonia -hotellista

Pärnu Hotel

Pärnu hotel sijaitsee Pärnun ydinkeskustassa, Ryytli kadun varrella, pääaukion ja Vana Park-puiston välissä. Kaikki tarpeellinen löytyy käden ulottuvilta. Uimarannalle on matkaa noin 1.5 km.

Lue lisää Hotell Pärnusta

Rannahotell

Keväällä 2016 täysin remontoitu, hyvätasoinen ja elegantti hotelli aivan meren rannalla. Hotellissa on muun muassa ravintola, salonkibaari, kesäterassi, näköalaterassi, sauna ja kauneushoitola.

Lue lisää Rannahotell Pärnusta

St. Peterburg Hotell

Kaupungin keskustassa sijaitseva persoonallinen hotelli, joka on sisustettu 1600-luvun hengessä. Hotellissa on mm. ravintola, viinikellarityyppinen baari, sauna, ja viihtyisä pieni kokoustila.

Lue lisää St. Peterburg Hotellista

Strand SPA & Conference Hotel

Iso ja hyvätasoinen hotelli meren tuntumassa, noin 2 km keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto, kuntosali ja kauneuskeskus.

Lue lisää Strand SPA & Conference hotellista

Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Villa Wesset

Villa Wesset on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa ja on kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellissa on lobbybar, tyylikäs á la Carte-ravintola ja kesäterassi.

Lue lisää Villa Wesset -hotellista

Health Center & Hotel Wasa

Health Center & Hotel Wasa sijaitsee aivan Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan on noin 10 minuutin kävelymatka.

Lue lisää Health Center & Hotel Wasa -hotellista

Nähtävää ja koettavaa Pärnussa

Pärnun ostokset

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Pärnun nähtävyydet

Pärnusta löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle, varsinkin kesäaikaan. Pärnun upealla hiekkarannalla saa helposti kulumaan päivän tai kaksi, lapset viihtyvät Baltian suurimmassa teemapuistossa Lottemaassa ja kaupungin nähtävyydet ovat mielenkiintoisia käyntikohteita historian ystäville.

Lue lisää

Pärnun ravintolat

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Pärnun retket

Pärnussa on paljon tekemistä ja nähtävää. Pärnun matkalla voit, Pärnussa tapahtuvien retkien lisäksi, lähteä retkelle muualle Länsi-Viroon tai vaikka Riikaan.

Lue lisää Pärnun retkivalikoimasta

Nähtävää ja koettavaa Tallinnassa

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Top 50 parhaat Tallinnan nähtävyydet

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnan ravintolat

Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan