Ikaalisten matkatoimisto

Pärnun kylpyläloma 28 yötä

Lähde Pärnuun rentoutumaan kylpylälomalle. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Pärnun kaupunkiin on helppo ihastua. Osa rakastuu pitkään hiekkarantaan ja rentoon lomatunnelmaan. Osa taas ihastuu Pärnun eri kylpylä- ja hoitomahdollisuuksiin. Lisäksi Pärnu tarjoaa erilaisia ravintola- ja ostosmahdollisuuksia. Vaikka Pärnu tunnetaankin Viron kesäpääkaupunkina, riittää kylpylälomalla tekemistä myös talvella.

Ikaalisten matkatoimiston valikoimassa on vaihtoehtoja terveyskylpylöistä, vesipuiston sisältävään kylpylään. Monipuoliset hoitopaketit takaavat laajan valikoiman, jotta juuri Teidän matka olisi mieleisenne.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta Pärnuun ja takaisin oppaan johdolla (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
  • majoitus valitussa hotellissa ja huoneessa
  • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut

Matkaohjelma:

1.pv Matkaan lähdetään siten, että ehditään Tallinnasta n. klo 13:00 Pärnuun lähtevään tilausajobussiin. Oppaat ja virolaiset tilausajobussit odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Matka jatkuu kohti Pärnua, jonne saavutaan n. klo 15:00.

2.-28. pv Päivät hoito-ohjelman tai oman ohjelman mukaisesti

29.pv  Bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana.  Tietoja lähtöajoista löytyy myös  kansioista hotellien vastaanotoista ja niistä voi kysyä oppailta. Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

 

Kylpylähotellimme

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Tutustu myös

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää

Tekemistä Pärnussa

Pärnussa on paljon tekemistä ja nähtävää. Pärnun matkalla voit, Pärnussa tapahtuvien retkien lisäksi, lähteä retkelle muualle Länsi-Viroon tai vaikka Riikaan.

Lue lisää Pärnun retkivalikoimasta