Ikaalisten matkatoimisto

Pärnun terveysloma 7 yötä

TervisKylpylät on Viron suurin Pärnussa toimiva kylpyläkonserni. Siihen kuuluu kaksi erilaista kylpylää; Tervis kylpylähotelli sekä Tervise Paradiis spa hotelli. Kylpylät tarjoavat ainutlaatuista 7 yön pituista terveyslomaa, jossa ammattitaitaitoiset lääkärit ja hoitajat edistävät terveyttäsi!

Pitkä historia terveyshoidoista, takaa laadun

Viron kylpylähistoria juontaa juurensa vuodelta 1824, kun hoitavaa mutaa alettiin käyttää lääkinnässä. Ensimmäinen terveyskylpylä perustettiin Pärnuun vuonna 1840, mistä lähtien virolainen terveyskylpylähoidollinen lääketiede on kehittynyt merkittäväksi osaksi nykyaikaista terveydenhoitoa. Terveyslomalla paneudutaan terveysongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon lääkärin laatiman henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaisesti.

Terveyslomaan sisältyvät hoidot koostuvat luonnonmukaisista sekä erilaisista lääketieteellisistä ja fysikaalisista hoidoista. Nämä yhdistettynä säännölliseen päivärytmiin, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon, takaavat terveyttä edistävän loman. Sairauksien ennältäehkäisemiseksi hoitokokonaisuuteen kuuluu myös elämäntapaneuvonta.

Terveysloma sopii aikuisille, jotka haluavat voida hyvin

Terveysloma paketti sopii erinomaisesti niin eläkeläisille kuin työssäkäyvillekin henkilöille. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään lääkärin kanssa oma henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa yhdistetyt hoidot antavat parhaan mahdollisen tuloksen terveyttä edistäen. Tämä hoitokokonaisuus toimii paremmin, kuin yksittäin otetut hoidot.

Terveysloma sopii sinulle jos haluat lievitystä mm. ääreishermoston sairauksiin ja vammoihin, hengitysteiden sairauksiin, ihotauteihin, sydän- ja verisuonitauteihin tai sairauksiin, joista aiheutuu liikkuvuus- ja liikkumishäiriöitä.

tervis-spa-022tervis-spa-018

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna,  paitsi omalla autolla kuljettaessa
  • majoitus kahden hengen huoneessa mukavuuksin aamiaisella
  • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut

Matkaohjelma:

  • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
  • Bussi Pärnuun lähtee Tallinnasta n. klo 13.00. Oppaat ja virolaiset tilausajobussit odottavat Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Pärnuun saavutaan n. klo 15:00.
  • 7 yötä Pärnussa valitussa kylpylässä. Päivät hoito-ohjelman tai oman ohjelman mukaisesti.
  • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana.  Tietoja lähtöajoista löytyy myös  kansioista hotellien vastaanotoista ja niistä voi kysyä oppailta. Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Pärnuun? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Tutustu Tervis kylpylähotelliin ja terveysloman hoitopakettien sisältöön

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 15-18 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti, sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: joko klassinen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 15-18 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti, sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: joko klassinen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on tavallisesti 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.

Tutustu Tervise Paradiis spa hotelliin ja terveysloman hoitopakettien sisältöön

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu (ma-pe), sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: joko ruotsalainen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut!


Paketti sisältää; täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu (ma-pe), sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: joko ruotsalainen hieronta 3 x 45 min. TAI 6 x 23 min., vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henk. kohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut!