Pietarin hotellimatka 4 yötä, 2 laivalla+2 hotellissa

Viisumivapaa hotellimatka lumoavaan Pietariin!

Pietari on Venäjän portti Itämerelle ja Helsingistä sinne pääsee kätevästi ja viisumivapaasti risteillen!

Venäjän toiseksi suurin kaupunki Pietari tunnetaan Pohjolan Venetsiana. Kaupungista löydät jokaisella vierailulla aina jotakin uutta! Kaupunki on rakennettu  Nevajoen suistoon ja se jakautuu yli 40 saarelle. Lukuisat kirkot ja palatsit kohoavat keskellä kaupunkia, mm. Iisakinkirkko, jota rakennettiin yli 40 vuotta. Kestosuosikit Eremitaasi ja Talvipalatsi johdattavat matkaajan Venäjän keisareiden aikaan.

Hintaan sisältyy:

  • laivamatkat valitussa hyttiluokassa
  • laivayhtiön polttoainelisämaksut ja satamamaksut
  • shuttle-bussikuljetus Pietarissa satama–keskusta–satama
  • yöpyminen 2 hengen huoneessa aamiaisin

Matkaohjelma:

1.pv Matkaan lähdetään Helsingistä klo klo 19.00 lähtevällä M/S Princess Anastasialla. Ilta aikaa nauttia laivan tarjonnasta. Laivan kunto ei ole enää paras mahdollinen. Laivayhtiö ei lupaa minkäänlaista suomenkielistä palvelua laivalla.

2.pv M/S Princess Anastasia saapuu Pietariin aamulla. Laivalta pääsee poistumaan klo 9.30 alkaen. Rajamuodollisuudet ovat kankeat ja hitaanpuoleiset. Heti aamulla Pietariin voi tutustua satamasta lähtevällä lisämaksullisella kiertoajelulle. Kiertoajelu varataan toimistostamme viimeistään viikko ennen lähtöä. Minibussikuljetus satamasta keskustaan lähtee terminaalin edestä aikataulun mukaisesti. Minibussiin noustessa on esitettävä departure-kortti. Matkustajat siirtyvät omatoimisesti hotellille. Huoneet saa vastaanotosta matkustajan ja Ikaalisten matkatoimiston nimellä sekä lippujen mukana saadulla hotellivoucherilla. Huoneet saa klo 14.00 alkaen.

3.pv Aamiainen hotellilla. Päivä vietetään omatoimisesti Pietarissa.

4.pv Aamiainen hotellilla. Tämä päivä on vielä aikaa tutustua Pietariin. Hotellihuoneet pitää luovuttaa klo 12 mennessä, mutta laukut voi jättää hotellille säilytykseen. Matkustajat siirtyvät hotellista omatoimisesti satamaan. Laiva lähtee Pietarista takaisin Helsinkiä kohti illalla lauantaisin klo 19.00 ja sunnuntaisin klo 18.00.

5. pv Helsinkiin saavutaan sunnuntaisin klo 8.00 ja maanantaisin klo 7.00. Maihinnousu alkaa noin puoli tuntia saapumisen jälkeen. Maanantaiaamuisin laivasta on poistuttava klo 8.00 mennessä.

Laivayhtiön shuttle-bussit ajavat lauttaterminaalin, Sokos Palace Bridgen, Sokos Vasilievskyn ja Iisakin aukion välillä. Voit jäädä pois bussista millä tahansa pysäkeiltä. Pysäkit on merkitty St. Peter Linen kyltillä. Aikataulu on saatavilla laivan infossa.

HUOM! Kaikki ajat ovat paikallisia.

Lisämaksusta varattavissa:

  • Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi (6h)
  • Pietarin kaupunkikierros (3h)
  • Buffet-ruokailut laivamatkalle
  • Priority exit (tiedusteltava erikseen asiakaspalvelustamme)

Varaudu jonottamiseen Pietarin satamassa.

Hotellit Pietarissa

Neva joen sivuhaaran rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa viihtyisän ja mukavan majoituksen katedraalien ja museoiden lähellä. Mariinski teatteri sijaitsee 2km päässä.

Lue lisää

Historialliseen rakennukseen vuonna 2018 avattu hotelli on oiva valinta kulttuurin, historian ja arkkitehtuurin ystäville. Hotelli sijaitsee 2,5km päässä Talvipalatsista.

Lue lisää

Pietarin historiallisessa keskustassa, Nevski prospekt -kadun välittömässä läheisyydessä sijaitseva hotelli, josta hyvä kulku julkisilla liikenneyhteyksillä. Kuuluisa Eremitaasi-museo sijaitsee vain 600 metrin päässä hotellista.

Lue lisää

Loistelias kylpylähotelli, joka kutsuu nauttimaan upeasta Pietarin kaupungista sekä hotellin hemmottelevista hoidoista. Hotelli sijaitsee sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilinsaarella.

Lue lisää

Sijaitsee Vasilin saarella, lähellä monia nähtävyyksiä. Hotellissa on useita yksilöllisesti sisustettuja huoneita sekä ravintola, irlantilainen pubi, kuntosali ja saunaosasto.

Lue lisää

Kodikas hotelli Pietarin historiallisessa kaupunginosassa kauniin, vihreän puiston ympäröimänä. Hotellissa jokainen yksityiskohta on keskittynyt Cosy living and Smart working -konseptiin.

Lue lisää

Retket

Retket ovat oiva tapa tutustua kaupunkiin! Bussikierroksen aikana kaupungin rikas arkkitehtuuri ja historia heräävät henkiin ajettaessa pitkin kaupungin vilkkaita katuja ja Nevan rantoja.

Lue lisää

Kokopäiväretken aikana tutustutaan Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja vaikuttavaan Eremitaasiin.

Lue lisää