Ikaalisten matkatoimisto

Piritan kylpyläloma

Kylpylä rakennettiin aikoinaan Moskovan Olympialaisiin purjehduskeskukseksi, nyt se on museoviraston suojelema historiallinen rakennus. Sisällään se pitää monipuolisen kokonaisuuden.

Matkan hintaa sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin oppaan johdolla
  • majoitus kahden hengen huoneessa mukavuuksin aamiaisella
  • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut
  • saunan, kuntosalin ja uima-altaan käyttö aukioloaikoina

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

  • Lähtö Helsingistä valitsemallanne laivavuorolla. Tallinnan satamassa on vastassa virolainen tilausajobussi ja opas. Tallinnasta Piritalle on matkaa n. 5 km.
  • Oman valinnan mukaan 2-7 yötä Pirita Marina -kylpylässä. Päivät hoito-ohjelman tai oman ohjelman mukaisesti.
  • Bussi noutaa asiakkaat kylpylän edestä. Tarkista lähtöaika matkaohjelmasta. Lähtö Tallinnasta Helsinkiin valitsemallanne laivavuorolla.

Voit tutustua hoitoihin ja hoitopaketteihin Pirita Marinan sivulla.

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla, 5 km Tallinnan keskustasta. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman terveyshoitoja, allasosastolla on sauna ja 25 metrin uima-allas. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Pirita Marina Hotel & SPA:sta

Pirita Marina Hotel & SPAn hoitopaketit eri pituisilla matkoilla

2 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen), kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 2 hoitoa seuraavasta valikoimasta: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Chargot -suihku 15 min (v. 2019), vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. LIsäksi v. 2020 sähköhoito 15 min, LED-valohoito käsille tai kasvoille 25 min, kasvodiagnostiikka, lääkärin konsultointi. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, lisäksi v. 2020 ohjattu kävelyretki ulkona (sauvakävely). Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


3 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen), kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 4 hoitoa seuraavasta valikoimasta: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Chargot -suihku 15 min (v. 2019), vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. LIsäksi v. 2020 sähköhoito 15 min, LED-valohoito käsille tai kasvoille 25 min, kasvodiagnostiikka, lääkärin konsultointi. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, lisäksi v. 2020 ohjattu kävelyretki ulkona (sauvakävely). Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen), kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 6 hoitoa seuraavasta valikoimasta: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Chargot -suihku 15 min (v. 2019), vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. LIsäksi v. 2020 sähköhoito 15 min, LED-valohoito käsille tai kasvoille 25 min, kasvodiagnostiikka, lääkärin konsultointi. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, lisäksi v. 2020 ohjattu kävelyretki ulkona (sauvakävely). Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


5 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen), kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 8 hoitoa seuraavasta valikoimasta: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Chargot -suihku 15 min (v. 2019), vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. LIsäksi v. 2020 sähköhoito 15 min, LED-valohoito käsille tai kasvoille 25 min, kasvodiagnostiikka, lääkärin konsultointi. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, lisäksi v. 2020 ohjattu kävelyretki ulkona (sauvakävely). Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


6 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen), kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 10 hoitoa seuraavasta valikoimasta: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Chargot -suihku 15 min (v. 2019), vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. LIsäksi v. 2020 sähköhoito 15 min, LED-valohoito käsille tai kasvoille 25 min, kasvodiagnostiikka, lääkärin konsultointi. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, lisäksi v. 2020 ohjattu kävelyretki ulkona (sauvakävely). Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


7 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen), kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 12 hoitoa seuraavasta valikoimasta: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Chargot -suihku 15 min (v. 2019), vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. LIsäksi v. 2020 sähköhoito 15 min, LED-valohoito käsille tai kasvoille 25 min, kasvodiagnostiikka, lääkärin konsultointi. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, lisäksi v. 2020 ohjattu kävelyretki ulkona (sauvakävely). Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.

Tutustu myös

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää