Ikaalisten matkatoimisto

Seikkailujen Reykjavik, Islanti

Reykjavik ja Islannin tuliperäinen luonto lumoavat ainutlaatuisuudellaan! Kaupunkilomalla Reykjavikissa tutustutaan pääkaupungin lisäksi Islannin luontoon ja nähtävyyksiin monipuolisilla retkillä. Tervetuloa matkaan.

Matkan hintaan sisältyvät

  • Meno-paluulennot Icelandairin lennoilla
  • Kaupunkikierros Reykjavikissa saapumispäivänä
  • Hotellimajoitus Fosshotel Reykjavikissa tai Baronissa, 4 yötä
  • Hotelliaamiaiset (paluupäivänä aamukahvi/-tee)
  • Bussikuljetukset lentokentältä hotellille menopäivänä ja paluupäivänä hotellilta lentokentälle

Lisämaksusta

  • Retket omien valintojen mukaan

Matkaohjelma

1. päivä, tiistai
Matkaan lähdetään Helsingistä Icelandairin lennolla klo 15:35. Perillä Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä ollaan klo 16:00. Paikallisopas odottaa matkustajia lentokentällä terminaalissa ja ohjaa heidät parkkipaikalla odottavalle bussille. Lentokentältä matka jatkuu paikallisella bussilla kohti Reykjavikia. Ennen hotelliin majoittautumista tehdään kaupunkikierros. Opastus kierroksella englanniksi.

2. päivä, keskiviikko
Hotelliaamiaisen jälkeen on mahdollista viettää omatoimista päivää Reykjavikissa tai lähteä tutustumaan kultaiseen kierroksen nähtävyyksiin! Golden Circle Classic -retkellä näet mahtavan Gullfoss-vesiputouksen, geysirien kuumat lähteet sekä Thingvellir-kansallispuiston huimaavat maisemat.

3. päivä, torstai
Hotelliaamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa Reykjavikille! Vietä kiireetön päivä Laugavegur-kadun tarjontaan tutustuen, vieraile museoissa ja gallerioissa tai käy tutustumassa lähemmin vaikkapa Halgrimin kirkkoon. Kirkontornista avautuvat upeat näkymät kaupungin ylle!

4. päivä, perjantai
Hotelliaamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa omille suunnitelmille tai voit lähteä ihastumaan Islannin etelärannikkoon. South Iceland, Waterfalls & Black Sand Beach -retkellä näet etelärannikon erilaista maisemaa, vuoristoa ja alavaa viljelymaata, upeita vesiputouksia sekä mystiset, ainutlaatuiset mustat hiekkarannat pauhaavine aaltoineen!

5. päivä, lauantai
Aamulla ennen huoneiden luovutusta voi käydä aamukahvilla/-teellä klo 4.00-4:30 välisenä aikana. Tarjolla on myös pieni valikoima aamiaisleivoksia ja hedelmiä. Paikallinen bussi noutaa matkustajat hotellin edestä klo 4:45 (4.9. lähdöllä 5.45) ja kuljettaa lentokentälle klo 7:30 lähtevälle Icelandairin lennolle (4.9. lähdöllä paluulento lähtee klo 8.30). Turvatarkastuksen jälkeen lentokentällä on aikaa omakustanteiselle, runsaammalle aamiaiselle kentän useissa kahviloissa ja ravintoloissa. Helsinkiin saavutaan klo 13:50 Suomen aikaan (4.9. lähdöllä klo 14.50).

Matkaohjelman ajat ovat paikallisia!

Huom! Kaikki opastukset tapahtuvat matkalla englanniksi. Suomenkielistä opasta ei matkalla ole mukana. Matkaohjelmassa olevat retket on varattava toimistostamme hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Hotelli

Hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla Reykjavikin business-alueella, kävelymatkan päässä nähtävyyksistä ja ostospaikoista.

Lue lisää

Hotelli sijaitsee aivan kaupungin sydämessä lähellä nähtävyyksiä ja palveluita. Tästä hotellista kaupunkiin on helppo tutustua kävellen!

Lue lisää

Lisätietoa retkistä

Tutustu matkallasi Islannin ikonisimpiin nähtävyyksiin! Vieraile Gullfoss-vesiputouksella, Gaysirien alueella ja Thingvellir-kansallispuistossa! Rentoudu Blue Lagoonilla, geotermisessä ulkoilmakylpylässä tai lähde katsomaan Etelä-rannikon useita vesiputouksia ja mustia hiekkarantoja!

Lue lisää

Tietoa Islannista ja Reykjavikista

Islanti kiehtoo monimuotoisuudellaan, sillä tuliperäinen saarivaltio on maailmassa ainoa laatuaan!

Lue lisää

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Tiesitkö, että Islannissa voit tehdä verovapaita ostoksia?

Lue lisää