Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Seikkailujen Reykjavik, Islanti

Matkan hintaan sisältyvät

  • Meno-paluulennot Icelandairin lennoilla
  • Kaupunkikierros Reykjavikissa saapumispäivänä
  • Hotellimajoitus Fosshotel Reykjavikissa 5 yöksi
  • Hotelliaamiaiset (paluupäivänä aamukahvi/-tee)
  • Bussikuljetukset lentokentältä hotellille menopäivänä ja paluupäivänä hotellilta lentokentälle
  • Retket omien valintojen mukaan

Matkaohjelma

1. päivä, tiistai
Matkaan lähdetään Helsingistä Icelandairin lennolla klo 15:35. Perillä Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä ollaan klo 16:00. Lentokentältä matka jatkuu paikallisella bussilla kohti Reykjavikia. Bussi odottaa lentokentällä matkustajia terminaalin edessä. Ennen hotelliin majoittautumista tehdään kaupunkikierros. Opastus kierroksella englanniksi.

2. päivä, keskiviikko
Hotelliaamiaisen jälkeen on mahdollista viettää omatoimista päivää Reykjavikissa tai lähteä tutustumaan kultaiseen kierroksen nähtävyyksiin! Golden Circle Classic -retkellä näet mahtavan Gullfoss-vesiputouksen, gaysirien kuumat lähteet sekä Thingvellir-kansallispuiston huimaavat maisemat.

3. päivä, torstai
Hotelliaamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa Reykjavikille! Vietä kiireetön päivä Laugavegur-kadun tarjontaan tutustuen, vieraile museoissa ja gallerioissa tai käy tutustumassa lähemmin vaikkapa Halgrimin kirkkoon. Kirkontornista avautuvat upeat näkymät kaupungin ylle!

4. päivä, perjantai
Hotelliaamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa omille suunnitelmille tai voit lähteä ihastumaan Islannin etelä-rannikkoon. South Coast and Waterfalls -retkellä näet etelärannikon erilaista maisemaa, vuoristoa ja alavaa viljelymaata, upeita vesiputouksia sekä mystiset, ainutlaatuiset mustat hiekkarannat!

5. päivä, lauantai
Vielä on viimeinen kokonainen päivä aikaa nauttia Reykjavikin tarjonnasta! Mahdollista on myös lähteä rentoutumaan geotermisen ulkoilmakylpylän, Blue Lagoonin sinisiin vesiin.

6. päivä, sunnuntai
Aamulla ennen huoneiden luovutusta voi käydä aamukahvilla/-teellä klo 4.00-4:30 välisenä aikana. Tarjolla on myös pieni valikoima aamiaisleivoksia ja hedelmiä. Paikallinen bussi noutaa matkustajat hotellin edestä klo 4:45 ja kuljettaa lentokentälle klo 7:30 lähtevälle Icelandairin lennolle. Turvatarkastuksen jälkeen lentokentällä on aikaa omakustanteiselle, tukevammalle aamiaiselle kentän useissa kahviloissa ja ravintoloissa. Helsinkiin saavutaan klo 13:50 Suomen aikaan.

Lentojen ajat ovat paikallista aikaa.

Huom! Kaikilla retkillä opastuskieli on englanti. Suomenkielistä opasta ei matkalla ole mukana. Matkaohjelmassa olevat retket on varattava toimistostamme ennen lähtöä.

Hotelli

Fosshotel Reykjavík

Hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla Reykjavikin business-alueella, kävelymatkan päässä nähtävyyksistä ja ostospaikoista.

Lue lisää

Lisätietoa retkistä

Retket Islannissa

Tutustu matkallasi Islannin ikonisimpiin nähtävyyksiin! Vieraile Gullfoss-vesiputouksella, Gaysirien alueella ja Thingvellir-kansallispuistossa! Rentoudu Blue Lagoonilla, geotermisessä ulkoilmakylpylässä tai lähde katsomaan Etelä-rannikon useita vesiputouksia ja mustia hiekkarantoja!

Lue lisää

Tietoa Islannista ja Reykjavikista

Islanti

Islanti kiehtoo monimuotoisuudellaan, sillä tuliperäinen saarivaltio on maailmassa ainoa laatuaan!

Lue lisää

Reykjavik

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Verovapaat ostokset Islannissa

Tiesitkö, että Islannissa voit tehdä verovapaita ostoksia?

Lue lisää