Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Seikkailujen Reykjavik, Islanti

Matkan hintaan sisältyvät

  • Meno-paluulennot Icelandairin lennoilla
  • Kaupunkikierros Reykjavikissa saapumispäivänä
  • Hotellimajoitus Fosshotel Reykjavikissa 5 yöksi
  • Hotelliaamiaiset (paluupäivänä kevyt, aikainen aamiainen)
  • Bussikuljetukset lentokentältä hotellille menopäivänä ja paluupäivänä hotellilta lentokentälle
  • Retket valintojen mukaan

Matkaohjelma

1. päivä, tiistai
Matkaan lähdetään Helsingistä Icelandairin lennolla klo 15:35. Perillä Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä ollaan paikallista aikaa klo 16:00. Lentokentältä matka jatkuu paikallisella bussilla kohti Reykjavikia. Bussi odottaa lentokentällä matkustajia terminaalin edessä. Ennen hotelliin majoittautumista tehdään kaupunkikierros. Opastus kierroksella englanniksi.

2. päivä, keskiviikko
Hotelliaamiaisen jälkeen on mahdollista viettää omatoimista päivää Reykjavikissa tai nauttia etukäteen varatuista retkistä. Lähde tutustumaan vaikkapa kultaiseen kierroksen nähtävyyksiin, ratsastamaan islanninhevosella tai bongaamaan valaita! Näitä retkiä voi valita myös muille matkapäiville.

3. päivä, torstai
Hotelliaamiaisen jälkeen on taas mahdollista lähteä etukäteen varatuille retkille tai viettää päivää omatoimisesti. Huom, jos olet katsonut TV-sarjaa Game of Thrones, on mahdollista varata etukäteen sarjan kuvausympäristöä esittelevä retki tälle päivälle! Voit lähteä myös rentoutumaan Blue Lagoonin geotermisiin altaisiin!

4. päivä, perjantai
Hotelliaamiaisen jälkeen on koko päivä aikaa omille suunnitelmille tai voit lähteä etukäteen varattavissa oleville retkille! Tutustu vaikkapa Islannin etelärannikkoon ja mahtaviin vesiputouksiin!

5. päivä, lauantai
Vielä on viimeinen kokonainen päivä aikaa nauttia Reykjavikista ja Islannista! Myös lauantai-päivälle on mahdollista varata retkiä.

6. päivä, sunnuntai
Aamua alkaa kevyellä, aikaisella aamiaisella, jossa on tarjolla hedelmiä, erilaisia makeita leivonnaisia ja aamupalaan kuuluvat virvokkeet. Aamiaisen jälkeen huoneet luovutetaan ja paikallinen bussi noutaa matkustajat hotellin edestä klo 4:45 ja kuljettaa lentokentälle klo 7:30 lähtevälle Icelandairin lennolle. Kone laskeutuu Helsinkiin klo 13:50 Suomen aikaan.

Huom! Kaikilla retkillä opastuskieli on englanti. Suomenkielistä opasta ei matkalla ole mukana.

Hotelli

Fosshotel Reykjavík

Hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla Reykjavikin business-alueella, kävelymatkan päässä nähtävyyksistä ja ostospaikoista.

Lue lisää

Lisätietoa retkistä

Retket Islannissa

Laajasta retkivalikoimasta löydät itsellesi sopivimmat vaihtoehdot. Lähde tutustumaan kultaiseen kolmioon, katsomaan valaita tai vaikkapa ratsastamaan kauniissa maisemissa islanninhevosella!

Lue lisää

Tietoa Islannista ja Reykjavikista

Islanti

Islanti kiehtoo monimuotoisuudellaan, sillä tuliperäinen saarivaltio on maailmassa ainoa laatuaan!

Lue lisää

Reykjavik

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Verovapaat ostokset Islannissa

Tiesitkö, että Islannissa voit tehdä verovapaita ostoksia?

Lue lisää