Reykjavikin kaupunkiloma

Matkan hinta sisältää

  • Meno-paluulennot valituilla lennoilla
  • Hotellimajoitus aamiaisella

Lennot Reykjavikiin

Lähtöpäivänä valinnan mukainen lento lähtee Helsinki-Vantaan Lentoasemalta ja saapuu Keflavikin lentoasemalle. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.  Lentoasemalta Reykjavikiin pääsee bussilla. Paluupäivänä valinnan mukainen lento lähtee Keflavikin lentoasemalta. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa.  Lento saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Matkaohjelma

Valitun matkan pituuden mukaisesti aikaa Reykjavikissa. Tämä maailman pohjoisin itsenäisen valtion pääkaupunki on hauska sekoitus kaupunki- ja kylätunnelmaa. Värikkäiden talojen Reykjavik pitää sisällään muun muassa monipuolista ravintolaelämää ja pienen kokonsa vuoksi siihen on näppärä tutustua vaikka kävellen. Jos viivyt Islannissa pidempään, kannattaa ehdottomasti tutustua Islannin uskomattomaan luontoon Reykjavikin ulkopuolella. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Reykjavikissa

Vuonna 1930 rakennetusta ja 2000-luvulla remontoitu hotelli on yksi Reykjavikin maamerkeistä ja se sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kauppoja ravintoloita ja nähtävyyksiä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Exeter on nykyaikainen hotelli Reykjavikin vanhan sataman läheisyydessä kävelymatkan päässä useista tärkeistä nähtävyyksistä. Hotellissa on ravintola, baari, lounge sekä leipomo. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Hyvällä paikalla kaupungin sydämessä sijaitseva hotelli on muutaman minuutin kävelymatkan päässä useista kaupoista, ravintoloista ja kahviloista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen

Lue lisää

Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Lue lisää Reykjavikista

Islannin pääkaupunki on samaan aikaan sekä suurkaupunki, että pikkukaupunki, eloisa ja sivistynyt sekä nuori, mutta täynnä historiaa!

Lue lisää

Tutustu myös muihin Pohjoismaiden kaupunkilomiin!

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista