Riian kaupunkiloma lentäen Kuopiosta

Matkan hinta sisältää

  • menopaluulennot Kuopiosta
  • yksi ruumaan menevä laukku sekä yksi käsimatkatavara per matkustaja
  • verot ja viranomaismaksut
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina

Lennot Riikaan

Matka alkaa Kuopion lentoasemalta kohti Riikaa. Lähtöselvityksessä tulee olla noin 1 h ennen koneen lähtöaikaa. Riian lentokentältä siirtyminen omatoimisesti hotellille. Terminaalin ulkopuolella on takseja odottamassa. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Riian lentokentälle, josta lento Kuopioon. Lähtöselvityksessä tulee olla 2 h ennen koneen lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus valitussa hotellissa. Matka sisältää hotelliaamiaisen. Riika on monipuolinen kaupunki vain lyhyen lentomatkan päässä. Riika on tunnettu Baltian Pariisina, ja tässä ”vihreässä kaupungissa” ei tekeminen lopu kesken. Voit kierrellä puistoja ja kuljeskella keskusta-alueen halki kiertelevän kanavan varrella. Riian vanhakaupunki on kuin elävä museo, jossa saa vierähtämään helposti koko päivän. Paluupäivänä hotellihuone tulee luovuttaa klo 12:00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Riiassa

Hyvätasoinen hotelli Riian jugendtyylisellä alueella. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hestia Hotel Jugendista

Viihtyisä keskustahotelli lähellä Origon ja Stockmannin ostoskeskuksia sekä Riian kuuluisia Zeppelin-kauppahalleja. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tallink Hotel Rigasta

Hyvätasoinen hotelli keskeisellä sijainnilla Riian vanhassakaupungissa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Daugava-joen varrella, viehättävän Voitonpuiston vieressä sijaitseva Radisson BLU Hotel Daugava tarjoaa tilavien huoneiden lisäksi monipuolisen kuntokeskuksen aktiviteetteja mm. 24 m uima-altaan maksuton käyttö. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Radisson BLU Hotel Daugavasta

Keskustahotelli Vanhankaupungin laidalla lähellä Zeppelin kauppahalleja. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Monipuolinen hotelli keskeisellä sijainnilla. Hotellin 26.kerroksen Skyline Barista loistava näköala ympäri Riikaa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Radisson Blu Latvija Hotellista

Lue lisää Riiasta

Riika on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja kansainvälistä tunnelmaa. Riika hemmottelee vieraitaan monipuolisella kulttuuritarjonnalla, upealla historiallisella arkkitehtuurilla ja eloisalla kahvikulttuurilla.

Lue lisää

Riika toivottaa vieraat tervetulleeksi monipuolisella kulttuuritarjonnallaan, upealla historiallisella arkkitehtuurillaan, kauniilla puistoillaan, ostosmahdollisuuksillaan ja kansainvälisellä ilmapiirillään. Riian tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat mm. Raatihuoneentorilla sijaitsevat Mustapäiden talo, Miehitysmuseo ja Pietarin Kirkko.

Lue lisää Riian vinkkejä

Tekemistä Riiassa

Tunnin risteilyllä näet Riian joelta päin ! Hinta 15 eur/hlö. Risteily myynnissä touko-syyskuussa.

Lue lisää

2 päivän lipulla ympäri Riikaa kaksikerroksisella Sightseeing bussilla. Hinta 19 eur/hlö.

Lue lisää

Riian Tuomiokirkko kutsuu hiljentymään ja nauttimaan 20 min urkukonsertista

Lue lisää

Kaupunkilomat Riikaan laivalla ja bussilla