Romanttinen viikonloppu


Lähde minilomalle ja vietä romanttinen viikonloppu yhdessä rakkaasi kanssa! Romanttinen viikonloppu on loistava tapaa viettää aikaa yhdessä hemmottelun ja rentoutumisen merkeissä. Viikonloppumatka tarjoaa nopean irtioton arjesta ja piristystä arjen keskellä. IMT:n kautta varaat helposti valmiin paketin romanttisen viikonlopun viettoon!

IMT:n valikoimassa on runsaasti erilaisia kohteita ja matkavaihtoehtoja viettää romanttinen viikonloppu. Varaa matkasi yhteyteen romantiikkapaketti, hemmottele rakastasi hoidoilla ja nauttikaa romanttinen illallinen hyvän ruoan parissa. Voit tilata kauttamme valmiiksi huoneeseen yllätyksenä esimerkiksi suklaata ja kuohuviiniä. Muista myös hotelleiden erikoishuoneet, kuten sviitit ja delux -huoneet, jotka antavat oman lisänsä matkalle. Lisäksi kannattaa tutustua kulttuuritarjontaan. Esimerkiksi Tallinnassa löytyy lukuisia eri kulttuurielämyksiä mm. oopperan ja baletin parissa.

Tallinnassa voit varata esimerkiksi Rentoutumis- tai Romantiikka-paketin kahdelle Kreuzwald hotellista, Hellyyttä kahdelle -paketin Tallink Spasta tai Romantiikka-paketin L´Ermitage hotellista. Kannattaa tutustua myös esimerkiksi uuteen ja tyylikkääseen L’Embitu -hotelliin tai Savoy Boutique hotelliin.

Pärnussa kannattaa tutustua esimerkiksi Ammende Villaan ja Hedon Spa & Hotel -kylpylähotelliin, jos haluat viettää romanttisen viikonlopun Pärnussa. Saarenmaalla romantiikka tarjoaa esimerkiksi ruusuistaan tunnettu Grand Rose Spa ja hemmottelua kaipaavat voivat suunnata Rakvereen Aqva Hotel & Spahan.

Yllätä rakkaasi juhlapäivänä tai muuten vain arjen piristykseksi! Mikä olisi mukavampi tapa yllättää, kuin ihana romanttinen matka! Voit ostaa lahjaksi myös meidän matkalahjakorttimme.

Tutustu Tallinnan matkoihin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Tutustu muihin kohteisiin

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Saarenmaalla sijaitseva Kuressaare tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Saarenmaan hotellimatkoista

Tutustu myös

Hyvää oloa, rentoutumista, lepoa, herkullista ruokaa ja kuplivaa – täydellinen loma! Ota ihana irtiotto hektisestä arjesta helposti ja vaivattomasti IMT:n kylpylälomalla!

Lue lisää

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää

Risteily Tallinnaan on oiva tapa piristää pariskunnan arkea ja saada laatuaikaa oman rakkaan kanssa.

Lue vinkkimme pariskunnille täältä!

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat ravintolat Tallinnassa. Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Tallinna on erinomainen kohde pariskunnille. Kokosimme sinulle ja kumppanillesi valmiin päiväohjelman täynnä romantiikkaa!

Lue Lisää Tallinna-vinkeistä pariskunnille

Pärnu on kaunis ja oiva kohde romantiikkaa etsiville. Pärnun rantapromenadi ja hyvät ravintolat tarjoavat varmasti ikimuistoisia hetkiä sinulle ja reissukumppanillesi. Mutta kun kaupungista löytyy niin paljon nähtävää ja koettavaa, miten päivä kohteessa kannattaa suunnitella? Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman juuri teille!

Lue lisää