Ikaalisten matkatoimisto

Saarenmaan kylpyläloma

Kuressaare on monen kylpylämatkustajan suosikkikohde. Kaupunki tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentouttavaan kylpylälomaan. Suurin osa Kuressaaren nähtävyyksistä ja ravintoloista on kävelymatkan etäisyydellä, joten matkan aikana ehtii hyvin tutustua kaupunkiin ja nauttia edullisista kylpylähoidoista.

Matkan hinta sisältää:

 • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
 • kuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
 • lauttamatkat Virtsu-Kuivastu-Virtsu (paitsi omalla autolla kuljettaessa)
 • majoitus valitussa kylpylässä
 • valitsemanne kylpylähoidot ja/tai ruokailut
 • uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina
 • kuntosalin käyttö aukioloaikoina (Rüütlissä majoittuville)

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

 • Matka alkaa Helsingistä kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla.
 • Bussi Saarenmaalle lähtee Tallinnasta n. klo 13:00. Virolainen tilausajobussi odottaa Tallinnassa D-terminaalin parkkipaikalla. Opas on mukana kesän matkoilla. Noin kahden tunnin ajomatkan jälkeen saavutaan Virtsun lauttasatamaan. Lauttamatka Muhun saarelle kestää n. 30 minuuttia. Lautalla on kahvila ja wc-tilat. Pengertietä pitkin matka jatkuu itse Saarenmaalle ja Kuressaareen, jossa majoittuminen hotelliin.
 • Yöpyminen Saarenmaalla valitussa kylpylässä.
 • Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana. Lähtöaika on myös nähtävissä kylpylän ilmoitustaululla lähtöä edeltävänä päivänä. Matka Kuressaaresta Tallinnaan kestää noin 4,5 tuntia. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Haluatko lähteä omalla autolla Saarenmaalle? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Retkitarjonta kesä-elokuussa

Kahden tunnin opastettu kierros mielenkiintoiseen Piispanlinnaan tiistaisin ajalla 2.6.-25.8.2020

Lue lisää

Neljän tunnin maaseutukierroksella Saarenmaa tutuksi perjantaisin ajalla 5.6.-28.8.2020

Lue lisää

Kylpylähotellimme

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uudistettu viihtyisä hotelli Kuressaaren keskustassa vanhassa kaupungissa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Kylpylä on arkkitehtuurisesti ja sisustuksellisesti kaunis. Saarenmaalaisuus näkyy materiaaleissa ja tyylikkään rauhallisessa ilmeessä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu myös

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää