Ikaalisten matkatoimisto

Silja Europa risteily Tallinnaan + paluu pikalaivalla, pidempi aika Tallinnassa

Tule mukaan Tallinnan risteilylle nauttimaan viihteestä ja merimaisemista. Silja Europa Helsinki-Tallinna reitillä vie risteilylle nauttimaan kauniista Itämeren merimaisemista. Tällä matkalla paluu tapahtuu valintasi mukaan MS Star- tai Megastar-laivalla, jolloin Tallinnaan jää enemmän aikaa.

Matkan hintaan sisältyy:

  • Risteily Tallinnaan Silja Europa -risteilijällä, valitussa hyttiluokassa
  • Paluu valitulla laivavuorolla, Tallink Star-, Megastar- tai Europa-laivalla kansipaikoin

Matkaohjelma:

1. pv Silja Europan lähtöselvitys alkaa klo 17:00. Risteilijä lähtee merelle klo 18:30. Laivalla on pitkä ilta aikaa nauttia monipuolisista palveluista. Laiva saapuu Tallinnaan klo 22:00. Yöpyminen laivassa.

2. pv Maihinnousu Tallinnaan alkaa klo 8:00. Tällä matkalla matkustajien tulee poistua laivasta klo 9.30 mennessä. (Mikäli mukana oma henkilöauto, poistuminen klo 8.30 mennessä). Paluumatka on toisella laivalla eli muistakaa ottaa hytistä kaikki matkatavarat mukaan poistuessanne. Paluussa laivana on MS Star, Megastar tai Europa ja paluussa laivassa pitää olla viimeistään puoli tuntia ennen laivan lähtöä.  Paluumatka tapahtuu kansipaikoin.

Koe uudistettu Silja Europa!

  • Uudet ravintolat, mm. italialainen Tavolàta Ristorante Italiano, Grill House ja uudistettu Grande Buffet
  • Entistä monipuolisemmat ja paremmat shoppailumahdollisuudet
  • Uudistetut hytit (C-luokan hyttejä lukuun ottamatta)
  • Suosittu ja kodikas Corner Bar on myös kokenut uudistuksen
  • Uusi Sea Pub
  • Rentoutumiseen löytyy pintaehostettu ja valoisa Sauna Beach -kylpyläosasto

Lue lisää uudistuneesta Silja Europasta täältä!

 

Tutustu laivoihin

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Starilla pääset Suomenlahden yli kahdessa tunnissa säästä ja vuodenajasta riippumatta. Laivalla aika kuluu mukavasti vaikkapa syödessä tai ostoksia tehdessä, sillä laivalla on useita ravintoloita sekä tax free -myymälä ja kosmetiikkamyymälä.

Lue lisää Star-laivasta

Tallink Siljan laiva Megastar liikennöi Helsinki-Tallinna -väliä. Matkusta mukavasti erilaisissa lounge-tiloissa! Alus on suunniteltu asiakkaiden matkustusmukavuutta ajatellen, unohtamatta kokemusta merimatkasta Tallinnaan!

Lue lisää

Tutustu Tallinnaan ja sen tarjontaan

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan