Ikaalisten matkatoimisto

Silja Europa risteily Tallinnaan, Pre-Order, Tampereen reitiltä maanantaisin

Tule mukaan Tallinnan 22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilylle nauttimaan viihteestä ja merimaisemista uudistetun Silja Europan upeissa puitteissa. Silja Europalla risteilyt ovat elämyksiä, joilla itseään voi hemmotella vaikkapa kauneushoitolassa, hieronnassa, allasosastolla tai kampaajalla. Uudistuneen laivan ravintola-, viihde- ja shoppailutarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. 22 tunnin risteilyllä aikaa Tallinnan kiertelyyn jää neljä tuntia. Lähde siis risteilylle kokemaan uudistunut Silja Europa ja kaunis Tallinna! Tällä matkalla mahdollista hyödyntää myös Pre-Order palvelu Tampereen reitillä.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYVÄT

  • Risteily Tallinnaan Silja Europa-risteilijällä, valitussa hyttiluokassa.
  • Matkatoimiston tilausajokuljetukset Pre-Order bussilla Tampereen reitiltä

1. päivä Silja Europan lähtöselvitys alkaa klo 17.00. Risteilijä lähtee merelle klo 18.30. Laivalla on pitkä ilta ja yö aikaa nauttia monipuolisista palveluista ja viihteestä. Silja Europa saapuu Tallinnaan klo 22.00. Yöpyminen laivassa. Hytti on käytössä koko matkan ajan, myös paluumatkalla.

2. päivää Maihinnousu Tallinnassa alkaa klo 8.00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa milloin vain klo 8:00 – 12:10 välisenä aikana, Tallinnaan aikaa jää neljä tuntia. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona satamassaoloaikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään 12.10. Silja Europa lähtee paluumatkalle klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.  Helsingistä tilausajobussimme kuljettavat matkustajat takaisin kotipysäkeille.


PRE -ORDER PALVELU

Tällä risteilymatkalla käytössä myös Pre-Order palvelu maanantaisin 10.2-8.6.2020 Tampereen reitin bussissa. 

Matkustajille jaetaan bussissa Pre -Order-ostoslistat. Matkustajat voivat halutessaan mennä listan kanssa laivan Arcade Shop -myymälään (käytävämyymälä infon puoleisessa päädyssä kannella 7) ja maksaa valitut ostoksensa siellä. Ostoksia tehneet matkustajat kokoontuvat paluussa Helsinkiin saavuttaessa laivalla Teatteri Europan eteen, josta bussin kuljettaja johdattaa matkustajat laivan autokannelle, jossa noustaan bussin kyytiin. Bussi ajaa ulos laivasta ja hakee terminaalin edestä loput matkustajat. Sen jälkeen lähdetään kotimatkalle. Ostokset saa kuljettajalta kotipysäkillä


TILAUSAJOKULJETUKSET SUOMEN PUOLELLA

3.TIEN ALUEELTA
Parkano-Ikaalinen-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki maanantaisin.


 

Tutustu Silja Europaan!

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Silja Europan viihde

Tutustu Tallinnaan

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista