Silja Europa risteily Tallinnaan

Tule mukaan Tallinnan 22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilylle nauttimaan viihteestä ja merimaisemista Silja Europa laivan upeissa puitteissa. Silja Europalla risteilyt ovat elämyksiä, joilla itseään voi hemmotella vaikkapa kauneushoitolassa, hieronnassa, allasosastolla tai kampaajalla. Laivan ravintola-, viihde- ja shoppailutarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. 22 tunnin risteilyllä aikaa Tallinnan kiertelyyn jää neljä tuntia. Lähde siis risteilylle kokemaan Silja Europa ja kaunis Tallinna! Voit samalla varata edulliset bussikuljetukset laadukkailla tilausajobusseillamme.

PARASTA VIIHDETTÄ SILJA EUROPALLA

Europan 22 h -huviristeilyllä rentoudut shoppaillen, tanssien ja monipuolisesta viihteestä nauttien. Irtaannu arjesta viihderisteilyllä! Parasta hauskaa tarjoilevat suurimmat tähdet ja livemusa.


MATKAN HINTAAN SISÄLTYVÄT 

 • Risteily Tallinnaan Silja Europa-risteilijällä, valitussa hyttiluokassa.
 • Matkatoimiston tilausajokuljetukset valintanne mukaisesti

Silja Europan lähtöselvitys alkaa klo 17.00. Risteilijä lähtee merelle klo 18.30. Laivalla on pitkä ilta ja yö aikaa nauttia monipuolisista palveluista ja viihteestä. Silja Europa saapuu Tallinnaan klo 22.00. Yöpyminen laivassa. Hytti on käytössä koko matkan ajan, myös paluumatkalla.

Maihinnousu Tallinnassa alkaa klo 8.00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa milloin vain klo 8.00 – 12.10 välisenä aikana, Tallinnaan aikaa jää neljä tuntia. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona satamassaoloaikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 12.10., sillä Europa lähtee paluumatkalle klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.  Helsingistä tilausajobussimme kuljettavat matkustajat takaisin kotipysäkeille.

TILAUSAJOKULJETUKSET SILJA EUROPALLE 

 • 1. TIEN ALUEELTA JA RAUMALTA 
  Rauma-Raisio-Turku-Salo-Helsinki  keskiviikkoisin
 • 2. TIEN ALUEELTA JA KANKAANPÄÄ -PORI VÄLILTÄ
  Kankaanpää-Pori-Helsinki keskiviikkoisin
 • 3.TIEN ALUEELTA
 • Parkano-Ikaalinen-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin
 • KESKISUOMESTA
 • Karstula-Jyväskylä-Jämsä-Vääksy-Lahti-Orimattila-Helsinki. Tiedustele kuljetuksia tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin

 

Tilausajokuljetukset laivoille

Alensimme bussikuljetusten hintoja! Tästä löydät liitäntäkuljetuksemme, jotka myydään hurjan halvalla.

Lue lisää

Tutustu Silja Europaan!

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää