Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Silja Europa risteily Tallinnaan

Tule mukaan Tallinnan 22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilylle nauttimaan viihteestä ja merimaisemista uudistetun Silja Europan upeissa puitteissa. Silja Europalla risteilyt ovat elämyksiä, joilla itseään voi hemmotella vaikkapa kauneushoitolassa, hieronnassa, allasosastolla tai kampaajalla. Uudistuneen laivan ravintola-, viihde- ja shoppailutarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. 22 tunnin risteilyllä aikaa Tallinnan kiertelyyn jää neljä tuntia. Lähde siis risteilylle kokemaan uudistunut Silja Europa ja kaunis Tallinna!

Matkan hintaan sisältyvät

  • risteily Tallinnaan Silja Europa-risteilijällä, valitussa hyttiluokassa.
  • matkatoimiston tilausajokuljetukset valintanne mukaisesti

1. pv Silja Europan lähtöselvitys alkaa klo 17.00. Risteilijä lähtee merelle klo 18.30. Laivalla on pitkä ilta ja yö aikaa nauttia monipuolisista palveluista ja viihteestä. Silja Europa saapuu Tallinnaan klo 22.00. Yöpyminen laivassa. Hytti on käytössä koko matkan ajan, myös paluumatkalla.

2. pv Maihinnousu Tallinnassa alkaa klo 8.00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa milloin vain klo 8:00 – 12:10 välisenä aikana, Tallinnaan aikaa jää neljä tuntia. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona satamassaoloaikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään 12.10. Silja Europa lähtee paluumatkalle klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.  Helsingistä tilausajobussimme kuljettavat matkustajat takaisin kotipysäkeille.

Tilausajokuljetukset Suomen puolellaBussi-001

1. tien alueelta ja Raumalta
Raisio-Turku-Salo-Helsinki sunnuntaisin ja keskiviikkoisin, kuljetus lähtee Raumalta asti keskiviikkoisin

2. tien alueelta ja Kankaanpää-Pori väliltä
Kankaanpää-Pomarkku-Noormarkku-Pori-Harjavalta-Huittinen-Forssa-Helsinki keskiviikkoisin

3.tien alueelta
Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki maanantaisin
Ylöjärvi-Tampere-Lempäälä-Toijala-Hämeenlinna-Helsinki tiistaisin
Parkano-Ikaalinen-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin
Ylöjärvi-Nokia-Tampere-moottoritien ramppien pysäkit-Hämeenlinna-Helsinki torstaisin

4.tien alueelta ja Kouvola-Lahti väliltä
Heinola-Vierumäki-Lahti-Orimattila-Mäntsälä-Helsinki parittoman viikon maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin sekä parillisen viikon keskiviikkoisin, lauantaisin, sunnuntaisin
Kuusankoski-Kouvola-Kausala-Nastola-Lahti-Orimattila-Mäntsälä-Helsinki parittoman viikon keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä parillisen viikon maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin 

6. tien alueelta
Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Kotka-Porvoo-Helsinki sunnuntaisin

Koe uudistettu Silja Europa!

Silja Europa koki jo keväällä 2016 uudistuksia. Uudistustyö jatkui kesän ja syksyn aikana, jolloin laiva remontoitiin tiptop kuntoon! Monen suosikkiristeilijä Silja Europa on nyt entistä monipuolisempi niin ravintola-, shoppailu- kuin viihdetarjonnaltaan. Lähde risteilylle ja koe uudistettu Silja Europa, joka tarjoaa muun muassa:

  • Uudet ravintolat mm. italialainen Tavolàta Ristorante Italiano, Grill House ja uudistettu Grande Buffet
  • Uusitut hytit (C-luokan hyttejä lukuun ottamatta)
  • Uudistettu Corner Bar ja uusi Sea Pub
  • Rentouttava ja raikas Sauna Beach -kylpyläosasto
  • Entistä paremmat ostosmahdollisuudet jo keväällä uudistetuissa laivan myymälöissä

Lue lisää uudesta Silja Europasta täältä!

Tutustu uudistettuun Silja Europaan!

Silja Europa

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa on palannut risteilemään Helsinki-Tallinna -reitille uudistettuna ja entistä ehompana!

Lue lisää

Silja Europan tultua Baltic Queenin tilalle Tallinnan risteilyllä, myös Baltic Queenin viihde siirtyi Europalle. Lue lisää risteilyjen esiintyjistä.

Silja Europan esiintyjät ja viihde

22h risteily Europalla tarjoaa viihdettä moneen makuun suomalaisista tanssiyhtyeistä ja iskelmäartisteista poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin sekä varttuneemmalle väelle suunnatuista Club55-risteilyohjelmasta.

Lue lisää

Meritanssit

Baltic Queenillä/Europalla viihdytään alkuviikosta meritanssien tahdissa.

Lue lisää meritansseista

Bassoristeily

Urbaanille musiikkikulttuurille pyhitetyn Bassoradion pikkujouluristeily järjestetään Europalla 17.12..

Lue lisää

25 Years of Dance Europalla

Europalla biletetään 21.1.2017 kaikkien aikojen suurimmalla klubiristeilyllä. 25 Years of Dance risteilyllä Musiikki soi tauotta koko 22 tunnin ajan. Tutustu ja varaa omasi.

Lue lisää

Tutustu Tallinnaan

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tallinnan nähtävyydet

Tallinnassa on paljon nähtävää ja koettavaa monenkin matkan ajaksi. Olemme listanneet muutamia vinkkejä mielenkiintoisista käyntikohteista Tallinnassa.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnan joulutori

Tallinnan perinteinen joulutori pidetään jälleen Raatihuoneen aukiolla Tallinnassa 18.11.2016–8.1.2017. Varaa matkasi ja lähde nauttimaan joulutunnelmasta.

Lue lisää

Viikonloppumatka suunnitteilla? Tutustu myös muihin viikonlopun mittaisiin matkoihimme!

Viikonloppumatkat ja kylpyläviikonloput

Viikonloppumatka on ihana piristys arjen keskellä. Vietä rentouttava viikonloppu Tallinnassa tai hemmottele itseäsi kylpyläviikonlopulla. Tutustu ja varaa!

Lue lisää