Ikaalisten matkatoimisto

Silja Europa risteily Tallinnaan

Tule mukaan Tallinnan 22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilylle nauttimaan viihteestä ja merimaisemista Silja Europa laivan upeissa puitteissa. Silja Europalla risteilyt ovat elämyksiä, joilla itseään voi hemmotella vaikkapa kauneushoitolassa, hieronnassa, allasosastolla tai kampaajalla. Laivan ravintola-, viihde- ja shoppailutarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. 22 tunnin risteilyllä aikaa Tallinnan kiertelyyn jää neljä tuntia. Lähde siis risteilylle kokemaan Silja Europa ja kaunis Tallinna! Voit samalla varata edulliset bussikuljetukset laadukkailla tilausajobusseillamme.

Parasta pikkujouluviihdettä Silja Europalla

Europalta löydät viihteen, shoppailun ja herkuttelun parissa! Nauti 20.11.-26.12. Grande Buffet -ravintolan suolaisista ja makeista jouluherkuista vatsasi täyteen. Jollei jouluruoka ole oma suosikkisi, niin Tavolàta-ravintolan uudistuneen menun pizzat ja muut herkkuannokset maistuvat varmasti.

Europan 22 h -huviristeilyllä rentoudut shoppaillen, tanssien ja monipuolisesta viihteestä nauttien. Irtaannu arjesta viihderisteilyllä! Parasta hauskaa tarjoilevat suurimmat tähdet ja livemusa.


Matkan hintaan sisältyvät

  • Risteily Tallinnaan Silja Europa-risteilijällä, valitussa hyttiluokassa.
  • Matkatoimiston tilausajokuljetukset valintanne mukaisesti

Silja Europan lähtöselvitys alkaa klo 17.00. Risteilijä lähtee merelle klo 18.30. Laivalla on pitkä ilta ja yö aikaa nauttia monipuolisista palveluista ja viihteestä. Silja Europa saapuu Tallinnaan klo 22.00. Yöpyminen laivassa. Hytti on käytössä koko matkan ajan, myös paluumatkalla.

Maihinnousu Tallinnassa alkaa klo 8.00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa milloin vain klo 8.00 – 12.10 välisenä aikana, Tallinnaan aikaa jää neljä tuntia. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona satamassaoloaikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 12.10., sillä Europa lähtee paluumatkalle klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.  Helsingistä tilausajobussimme kuljettavat matkustajat takaisin kotipysäkeille.


Tilausajokuljetukset Suomen puolella

1. tien alueelta ja Raumalta
Rauma-Raisio-Turku-Salo-Helsinki  keskiviikkoisin

2. tien alueelta ja Kankaanpää-Pori väliltä
Kankaanpää-Pori keskiviikkoisin

3.tien alueelta
Parkano-Ikaalinen-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki maanantaisin ja keskiviikkoisin
Parkano-Ikaalinen-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-3-tie rampit-Hämeenlinna-Helsinki perjantaisin ja sunnuntaisin
Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki lauantaisin

4.tien alueelta ja Kouvola-Lahti väliltä
Kuusankoski-Kouvola-Lahti-Helsinki lähdöt joka päivä


 

Tutustu Silja Europaan!

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Tutustu Tallinnaan

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Viikonloppumatka suunnitteilla? Tutustu myös muihin viikonlopun mittaisiin matkoihimme!

Viikonloppumatka on ihana piristys arjen keskellä. Vietä rentouttava viikonloppu Tallinnassa tai hemmottele itseäsi kylpyläviikonlopulla. Tutustu ja varaa!

Lue lisää

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan