Suomen Suurin Tanssiristeily 24.5.2020


Suomen Suurimman Tanssiristeilyn 

päätähtinä ovat legendaariset

MATTI JA TEPPO


Veljekset aloittavat historiallisen keikkakesänsä 24.5.20 Silja Europalla, missä he esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa. Toukokuussa on siis tarjolla erikoiskeikka, historian havinaa ja todella rautainen hittipotpuri, jota veljekset ryydittävät hauskoilla tarinoillaan.

Lisäksi risteilyllä tanssittavat supersuosittu tanssitähti Leif Lindeman & Amore sekä kovassa nosteessa oleva, hallitseva tanssiorkestereiden Suomenmestari Neitoset.

Suomen suurimman tanssiristeilyn juontavat tuttuun tapaan Eeva Malin & Jari Peltomäki. Tanssin ohella luvassa erikoisohjelmaa ja taatun hyvää meininkiä.


Suomen suurin tanssiristeily Silja Europalla 24.-25.5.2020


Risteily alk. vain 36€.


LAIVA-AIKATAULU

Silja Europa lähtee Länsisatamasta klo 18:30, laivaan nousu alkaa n. klo 17:30. Aika nauttia risteilyn ohjelmasta ja -esiintyjistä. Laiva saapuu Tallinnaan klo 22:00. Yöpyminen laivassa.
Maihinnousu Tallinnaan alkaa aamulla klo 8:00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa 8:00 – 12:00 välisenä aikana. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona tuona aikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 12:00. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.


MAKSUEHDOT

Varauksesta erääntyy ennakkomaksu 20 % matkan hinnasta 7 vrk varauspäivästä. Loppumaksun eräpäivä on 19.4.2020. Myös verkkokaupan kautta varattaessa on mahdollista jakaa maksu kahteen erään. Tällöin ennakkomaksu tulee maksettavaksi heti varauksen teon yhteydessä ja loppumaksusta tulee lasku annettuun sähköpostiosoitteeseen. 24.3.2020 jälkeen verkkokaupan kautta tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan heti varauksen teon yhteydessä.


LIITYNTÄKULJETUKSET

Toimistomme kautta varattavissa liityntäkuljetukset satamaan ja takaisin lähtöpaikalle seuraavilta reiteiltä:

➡️ Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Hamina-Kotka-Helsinki
➡️ Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Kouvola-Pukaro-Porvoo-Helsinki
➡️ Rauma-Raisio-Turku-Salo-Helsinki
➡️ Kankaanpää-Pori-Huittinen-Forssa-Helsinki
➡️ Seinäjoki-Parkano-Ikaalinen-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Helsinki
➡️ Jyväskylä-Jämsä-Padasjoki- Lahti-Mäntsälä-Helsinki

Liityntäkuljetukset edellyttävät toteutuakseen vähimmäishenkilömäärän / reitti. Suosittelemme liityntäkuljetuksen varaamista muun matkavarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.


MATKUSTAJIEN TIEDOT

Matkan varaaja on velvollinen huolehtimaan jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ja mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta. Pyydämme Teitä tarkistamaan laskustanne, että varauksen tiedot ovat oikein ja maksamaan eräpäivään mennessä.


MATKALIPUT

Matkalippujen jako Länsisataman T1-terminaalin 2. kerroksessa alkaa lähtöpäivänä klo 16. Matkaliput on aakkostettu hyteittäin siten, että liput löytyvät hytisssä matkaavan, aakkosjärjestyksessä ensimmäisenä olevan matkustajan sukunimen mukaan. Pyydämme olemaan satamassa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöä. Matkatoimiston liityntäbussilla satamaan saapuvien lippukuoret noutaa kuljettaja ja jakaa matkustajille bussissa. Pyydämme ystävällisesti varautumaan ruuhkiin sekä Länsisatamassa matkalippujen jaossa että mahdollisesti laivan ruokailuissa.


PERUUTUKSET JA MUUTOKSET

Muutos- ja peruutustilanteissa noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja. Pyydämme ilmoittamaan muutoksista viipymättä Ikaalisten Matkatoimistoon, sekä tarkistamaan että laskun tiedot ovat oikein. Peruutukset ilmoitettava matkatoimistoon ennen risteilyn lähtöä.


TALLINK SILJAN CLUB ONE

Mikäli teillä on Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti, pyydämme ilmoittamaan kortin numeron matkatoimistoon viimeistään 10 vrk ennen lähtöä varmistaaksenne, että risteilystä saatavat pisteet kirjautuvat kortin tilille. Kortin tietoja ei enää pysty lisäämään satamassa. Huomioittehan, että Club One -kortilla matkustajan henkilötiedot tulee vastata virallisen matkustusasiakirjan mukaisia tietoja eli kuten passissa tai virallisessa poliisin myöntämässä henkilökortissa tiedot ovat. Mikäli matkatoimistoon ilmoitetut tiedot eivät täsmää Club One -kortille ilmoitettuja tietoja korttia ei pystytä lisäämään varaukselle. Jos Club One -kortille ilmoitetut tiedot ovat väärin tulee mahdollisissa korjauksissa olla yhteydessä Tallink Siljan Club One -osastoon.