Ikaalisten matkatoimisto

Suomen suurin tanssiristeily

SOUVARIT, FINLANDERS ja PEKKANISKAN POJAT ainutkertaisella risteilyllä . Kolme Suomen suosituinta tanssiorkesteria viihdyttää ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Tallinkin Europalla su 24.-25.11.2019

Kolme Suomen suosituinta tanssiorkesteria viihdyttää ensimmäistä kertaa yhdessä

SUOMEN SUURIMALLA TANSSIRISTEILYLLÄ
Tallinkin Europalla su 24.-25.11.2019.

Tanssittamassa legendaariset suosikit LASSE HOIKKA & SOUVARI, 35-vuotisjuhliaan viettävä FINLANDERS ja PEKKANISKAN POJAT. Tällaista orkesterikattausta ei koskaan aiemmin ole nähty samalla laivalla!

Vietä elämäsi pikkujoulut ainutkertaisten tanssikeikkojen kera ja nauti upeasta erikoisohjelmasta:
– Tanssiin.fi Talkshow: tähtinä 
Lasse Hoikka, Jussi Lammela ja Matti Venetvaara
– Tapaa & Turise, ota kuva tai nimmari, tapaa risteilyn tähtitanssittajat
– laiva täynnä iloista meininkiä ja tanssin iloa, myös fanituotemyyntiä
– juontajina tutut suosikit 
Eeva Malin & Jari Peltomäki

VARMISTA PAIKKASI SUPERSUOSITULLA TANSSIRISTEILYLLÄ JA VARAA HETI!

HINTA alk. 36 €/hlö/C4HYTISSÄ

Näyttökuva 2019-4-23 kello 15.57.06

Näyttökuva 2019-4-23 kello 15.57.46


RISTEILYN HINTAAN SISÄLTÄÄ:
22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan valitussa hyttiluokassa
Upea risteilyohjelma
Tanssia aamun asti


RISTEILYLAIVA
Suomen suurin tanssiristeily tullaan tekemään Tallink Silja Europa -laivalla


LAIVA-AIKATAULU
Silja Europa lähtee Länsisatamasta klo 18:30, laivaan nousu alkaa n. klo 17:30. Aika nauttia risteilyn ohjelmasta ja -esiintyjistä. Laiva saapuu Tallinnaan klo 22:00. Yöpyminen laivassa.
Maihinnousu Tallinnaan alkaa aamulla klo 8:00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa 8:00 – 12:00 välisenä aikana. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona tuona aikana vain kerran. Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 12:00. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.


MAKSUEHDOT
Varauksesta erääntyy ennakkomaksu 20 % matkan hinnasta 7 vrk varauspäivästä. Loppumaksun eräpäivä on 20.10.2019. Myös verkkokaupan kautta varattaessa on mahdollista jakaa maksu kahteen erään. Tällöin ennakkomaksu tulee maksettavaksi heti varauksen teon yhteydessä ja loppumaksusta tulee lasku annettuun sähköpostiosoitteeseen. 20.10.2019 jälkeen verkkokaupan kautta tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan heti varauksen teon yhteydessä.


MATKUSTAJIEN TIEDOT
Matkan varaaja on velvollinen huolehtimaan jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ja mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta.


LIITYNTÄKULJETUKSET
Toimistomme kautta varattavissa liityntäkuljetukset satamaan ja takaisin lähtöpaikalle seuraavilta reiteiltä:
➡️ Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Hamina-Kotka-Helsinki
➡️ Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Kouvola-Pukaro-Porvoo-Helsinki
➡️ Rauma-Raisio-Turku-Salo-Helsinki
➡️ Seinäjoki-Parkano-Ikaalinen-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Helsinki
➡️ Jyväskylä-Jämsä-Padasjoki-Lahti-Mäntsälä-Helsinki

Liityntäkuljetukset edellyttävät toteutuakseen vähimmäishenkilömäärän / reitti. Suosittelemme liityntäkuljetuksen varaamista muun matkavarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.


 

LISÄTIEDOT

Peruutukset ja muutokset

  • Muutos- ja peruutustilanteissa noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja (https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/yleisetmatkapakettiehdot/) sekä Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja (https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/lisa-ja-erityisehdot-1-7-2018-ja-sen-jalkeen-tehtyihin-varauksiin/).

Matkustusasjakirjat

  • Matkalla tulee olla mukana voimassaoleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia. Muiden kuin EU-maiden kansalaisten, tulee selvittää mahdollinen viisumin tarpeensa itse Viron konsulaatista (puh. 09-6220 288). Matkustaja on velvollinen huolehtimaan tarvittavista matkustusasiakirjoistaan itse. Mikäli matka peruuntuu puutteellisten matkustusasiakirjojen vuoksi, ei matkatoimisto korvaa menetettyä matkaa.

Matkaliput

  • Matkalippujen jako Länsisataman T1-terminaalin 2. kerroksessa .Matkaliput on aakkostettu hyteittäin siten, että liput löytyvät hytisssä matkaavan, aakkosjärjestyksessä ensimmäisenä olevan matkustajan sukunimen mukaan. Pyydämme olemaan satamassa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöä. Risteilybussilla satamaan saapuvien lippukuoret noutaa kuljettaja ja jakaa matkustajille bussissa. Autolla matkustajat saavat risteilyliput Länsiterminaalin autolähtöselvityksesta passilla/henkilökortilla ja rekisterinumerolla.

Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti

  • Mikäli teillä on Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti, pyydämme ilmoittamaan kortin numeron matkatoimistoon viimeistään 10 vrk ennen lähtöä varmistaaksenne, että risteilystä saatavat pisteet kirjautuvat kortin tilille. Kortin numeroa ei ole mahdollista lisätä enää lähtöpäivänä satamassa.