Ikaalisten matkatoimisto

Tallinnan hotellimatka

Tarjoamme hotellimatkoja Tallinnaan jokaiselle päivälle vuoden ympäri, niin aamu- kuin iltalähdöillä. Valitse yli 30 keskustahotellista omasi. Vietä rentouttava loma Tallinnassa!

Matkan hintaan sisältyy

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla.
  • majoitus kahden hengen huoneessa, valitussa hotellissa mukavuuksin
  • buffetaamiainen hotellissa

Lomasi alkaa jo laivalla

Matka kohti Tallinnaa alkaa Tallink Star, Megastar tai Europa -aluksella. Tallinkin laivat lähtevät Helsingin Länsisatamasta ja saapuvat Tallinnan D-terminaaliin. Voit valita mieleisesi lähtöajan Tallinkin aikatauluista. Voit lähteä esimerkiksi kello 10:30 tai 16:30 lähtevillä laivavuoroilla ja paluumatkalle valinnan varaa löytyy myös runsaasti – palaa vaikka aamun ensimmäisellä vuorolla kello 7:30 tai vietä viimeiseen asti aikaa Tallinnassa ja palaa kotiin vasta illan viimeisellä vuorolla kello 22:30. Matka-aika molempiin suuntiin on vain 2 tuntia nopeilla shuttle-aluksilla tai voit nauttia merellisestä tunnelmasta pidempään valitsemalla Silja Europan (matka-aika 3,5 tuntia).

Matkan alkaen hinta sisältää aina laivamatkat kansipaikoin, mutta voit lisätä matkamukavuutta lisäämällä varaukseen matkan ajaksi hytin, comfort-lounge tai business-lounge -paikat. Kauttamme voit varata myös matkan, jossa ensimmäinen yö vietetään kokonaan laivalla – tutustu 1. yö laivalla + Tallinnan hotellimatka -vaihtoehtoon tästä! Halutessasi voit lisätä matkaasi myös buffet- tai á la carte -ruokailuja varauksen yhteydessä.

Laivan maihinnousukortit saat kätevästi tekemällä lähtöselvityksen ennakkoon 24–1/2h ennen lähtöä joko matkapuhelimella käyttäen Tallink Siljan mobiilisovellusta, tietokoneella tai terminaalissa
lähtöselvitysautomaatilla. Tällä hetkellä Europan lähtöselvitystä ei valitettavasti voi tehdä ennakkoon, vaan maihinnousukortit ovat noudettavissa Ikaalisten Matkatoimiston lippuluukulta terminaali 1:stä.

Helsingin Länsiterminaaliin pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Raitiolinjat 7 ja 6T kulkevat Länsiterminaaliin. Raitiovaunulippuja voi ostaa mm. HSL Mobiililippusovelluksella ja matkustajaterminaalin lähistöltä lippuautomaatista. Omalla autolla matkustaville sataman alueelta löytyy pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja.

Tallink Megastar ja Star ovat tarkoitettu nopeaan lahden yli siirtymiseen, mutta viihdettä ei ole silti kokonaan unohdettu. Trubaduurit ja duot pitävät huolta matkustajien viihtyvyydestä Sea Pubissa, mutta aikaa voi kuluttaa myös herkuttelun ja shoppailun merkeissä. Perheen pienimmille löytyy puuhasteltavaa leikkipaikalta. Silja Europa tarjoaa isomman kattauksen viihdettä myös pelkkään ylitykseen. Laula karaokea tai tanssahtele Starlight-yökerhossa. Silja Europa saapuu Tallinnaan vasta klo 22, joten ehdit hyvin nauttia illan tarjonnasta ennen hotelliin siirtymistä. Tutustu laivojen viihteeseen tarkemmin täällä.

Hotellit Tallinnassa

Valikoimastamme löydät yli 30 Tallinnan hotellia, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voit valita edullisen pelkistetyn hotellin, trendikkään boutique-hotellin, tasokkaan viiden tähden hotellin tai kylpylähotellin. Kaikissa hotelleissa aamiainen sisältyy hintaan. Tutustu Tallinnan hotelleihin tarkemmin täällä. Majoituksen keston voit valita vapaasti, tee yhden yön pikapyrähdys tai viivy vaikka koko viikko. Siirtyminen satamasta hotelliin onnistuu useinmiten helposti kävellen, sillä etäisyydet Tallinnan keskustan alueella ovat pienet. Esimerkiksi satamasta Viru -hotelliin on matkaa noin 1,2 kilometriä tai Hestia Hotel Europaan 500 metriä. Jos hotelli on kaupungin toisella laidalla tai käveleminen ei syystä tai toisesta huvita, terminaalin edessä on aina laivan saapuessa useita takseja jonossa. Taksia valitessa muista tutustua hinnastoihin etukäteen. Tutustu tästä taksimatkaajan vinkkeihin. Erittäin kätevä ja edullinen tapa Tallinnassa liikkumiseen on Uber- tai Bolt-sovellus.

Vaivattomasti tilausajolla matkaan

Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetukset ovat lähes aina tilausajoja ja ne kulkevat suoraan lähtösatamaan. Ostamalla bussikuljetuksen sinun ei tarvitse huolehtia oman auton pysäköinnistä tai parkkimaksuista. Lisäksi käyttämällä yhteiskuljetusta säästät luontoa! Usein myös matkatavarat kulkevat bussissa laivamatkan ajan Tallinnaan asti ja sinulla on pre-order ennakko-ostomahdollisuus, jonka avulla voit tilata haluamasi ostokset suoraan bussiin. Mukana bussissa on ammattitaitoinen ja avulias kuljettajamme, jolta voit halutessasi kysyä lisää matkaasi liittyen. Lue lisää bussikuljetuksistamme.

Haluatko lähteä omalla autolla Tallinnaan? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme ja autoilusta Virossa yleisesti!

Hotellit Tallinnassa

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Nähtävää ja koettavaa Tallinnan hotellimatkalle

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinna on täynnä musiikkia, taidetta, markkinoita, festivaaleja ja vaikka mitä muita tapahtumia. Lähde viihtymään.

Lue lisää Tallinnan tapahtumista

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista