Ikaalisten matkatoimisto

Teatterilaiva

​Teatterilaiva on Helsingistä Tallinnaan ja takaisin seilaava teatterifestivaali. Se tarjoaa teatterin ystäville, harrastajille ja ryhmille oivan mahdollisuuden paitsi esiintymiseen myös virkistäytymiseen ja muiden alan harrastajien tapaamiseen. Teatterilaivan ohjelma koostuu muun muassa esityksistä ja koulutustyöpajoista.

Vuonna 2018 tapahtuma järjestetään 14.-15.9. Teatterilaivan näyttämönä toimii Silja Europa.

Teatterilaivan tämän vuoden ohjelma koostuu laadukkaista esityksistä, hauskoista ja hyödyllisistä työpajoista sekä jatkuvasta improvisoinnista niin lavalla kuin laivan käytävilläkin.
Laivalla nähdään neljä esitystä, jotka tarjoilevat hienon kattauksen teatterin ihmeellisestä maailmasta. Työpajoissa saa uusia välineitä teatterin tekemiseen. Työpajoihin ilmoittaudutaan etukäteen kevään aikana julkaistavien linkkien kautta.

Tapahtuman järjestää Suomen Nuorisoseurat yhteistyössä Suomen Harrastajateatteriliiton, Sivistysliitto Kansalaisfoorumin ja FIDEAn kanssa.

Risteilyohjelma

Perjantai 14.9.2018
klo 17 Laivalippujen jako alkaa Helsingin Länsisataman T1-terminaalissa Ikaalisten Matkatoimiston pisteellä 1. kerroksessa; liput tulee lunastaa viimeistään klo 17.45.
Laivaannousu klo 17.30 alkaen.
klo 18.30 Silja Europa lähtee Helsingin satamasta
Perjantain ohjelmassa on tapahtuman avajaistilaisuus, jossa tutustutaan benchamarkkaukseen ja siitä koettuihin hyötyihin, työpajoja,  esityksiä sekä maakunnallisten improliigojen finaalin karsinta.

Lauantai 15.9.2018
Lauantaina aloitellaan työpajoilla, joiden jälkeen siirrytään nauttimaan esityksistä, taistellaan teatteriaiheisessa pubivisassa ja päätetään tapahtuma maakunnallisten improliigojen finaalien finaaliin.
klo 8 alkaen mahdollisuus käydä Tallinnassa, laivalla tulee olla takaisin klo 12 menneessä
klo 12.30 Silja Europa lähtee Tallinnasta kohti Helsinkiä
klo 16.00 Laiva saapuu Helsingin Länsisatamaan

Tarkemman ohjelman esityspaikkoineen saat laivalippujen yhteydessä terminaalissa.

Lisätietoja: Teatterilaivan nettisivuilta

Risteilyn hinta per henkilö hyttiluokittain:

C4; 84 euroa
C3; 91 euroa
C2; 105 euroa
C1; 141 euroa

B4; 89 euroa
B3; 99 euroa
B2; 115 euroa
B1; 160 euroa

A4; 99 euroa
A3; 109 euroa
A2; 129 euroa
A1; 199 euroa

Risteilyn hintaan sisältyy:

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Mukaansatempaava Teatterilaivan ohjelma sekä laivan normaali viihdetarjonta

Ateriat laivalla lisämaksusta:

  • buffet-illallinen, kattaukset klo 17.30 ja klo 20.30; 33€/aik.
  • meriaamiainen klo 7.00-10.00; 10,50€/aik.
  • erikoisaamiainen klo 7.00-10.00; 16,50€/aik.
  • buffet-lounas, kattaukset klo 12.00 ja klo 14.15: 25€/aik.

Nämä ruokailujen hinnat etukäteen varatessa ja maksaessa. Laivalta ostettaessa ruokailujen hinnat hieman korkeammat. Alle 17 -vuotiaiden ruokailujen hinnat edullisempia. Kattauspaikkoja valmiina klo 17.3o alkavassa illalliskattauksessa sekä klo 12 alkavassa lounaskattauksesta, kysy toimistosta mikäli haluat varata 2. kattauksen.

Matkustajien tiedot

Matkan varaaja on velvollinen huolehtimaan jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ja mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta. Tiedoksi tarvitaan myös hyttijako. Nämä tiedot tulee olla matkatoimistossa viimeistään 17.8.2018.

Pyydämme Teitä tarkistamaan laskustanne, että varauksen tiedot ovat oikein ja maksamaan eräpäivään mennessä.

Maksuehdot:

Verkkokaupassa varattaessa maksetaan heti ennakkomaksu, joka on 20 % varauksen kokonaissummasta. Sähköpostilla tai toimistosta soittamalla tehdyssä varauksessa ennakkomaksu 20 % varauksen kokonaissummasta erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauspäivästä. Loppumaksun eräpäivä 28 vrk ennen lähtöä.

Mikäli matkaan on vähemmän kuin 45 vrk erääntyy maksu yhdessä erässä vuorokauden päästä varauspäivästä.

Peruutukset ja muutokset

Peruutus- ja muutostilanteissa noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja, jotka ovat luettavissa internetsivuiltamme www.ikaalistenmatkatoimisto.fi tai pyydettäessä saatavissa toimistoistamme. Pyydämme ilmoittamaan muutoksista viipymättä Ikaalisten Matkatoimistoon, sekä tarkistamaan että laskun tiedot ovat oikein.

Matkan peruutus ilman erityistä syytä:
28 vrk ennen matkan alkua peruutuskuluina peritään toimistokuluna ilmoittautumismaksu.
27 – 14 vrk ennen lähtöä peruutuskuluina peritään 50% matkan hinnasta
13 vrk – matkan lähtöhetki, peruutuskuluina peritään koko matkan hinta

Matkan peruutus sairastapauksen johdosta:
peruutuksesta peritään toimistokulut 20 € / hlö sekä mahdolliset todelliset kulut (esim. ruokailuista tai hyttimuutoksista johtuvat kulut)
Peruutus ilmoitettava matkatoimistoon ennen matkan alkua ja lääkärintodistus toimitettava matkatoimistoon kahden viikon sisällä.

Ikäraja

Risteilyn ikäraja on 18-vuotta. Kaikilla alle 18-vuotiailla täytyy olla mukana oma vanhempi tai yli 25-vuotias valvoja. Jokaisessa hytissä, jossa matkustaa valvottavia, on majoituttava myös yksi valvoja. Lupalomakkeet tulee olla mukana matkalla ja ne on esitettävä lähtöselvityksen- tai laivan henkilökunnalle pyydettäessä. Ikäsäännöt sekä lupalappupohjat löytyvät Tallink Siljan sivuilta.

Matkaliput

  • Matkaliput jaetaan Helsingin Länsisataman T1-terminaalin 1. kerroksessa Ikaalisten Matkatoimiston pisteellä lähtöpäivänä klo 17 alkaen

Tallink Siljan Club One -kortti

  • Mikäli teillä on Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti, pyydämme ilmoittamaan kortin numeron matkatoimistoon viimeistään 14 vrk ennen lähtöä varmistaaksenne, että risteilystä saatavat pisteet kirjautuvat kortin tilille. Myöhemmin ilmoitettuja nroita ei välttämättä pystytä varaukseen lisäämään.