Tukholman hotellimatka Helsingistä, meno lentäen paluu laivalla

Matkan hintaan sisältyy

  • Menolento Helsinki – Tukholma, Arlanda
  • Paluu laivalla Helsinkiin valitussa hyttiluokassa
  • Majoitus hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Matkaohjelma

Lähtöpäivänä valinnan mukainen lento lähtee Helsinki-Vantaan Lentoasemalta ja saapuu Tukholmaan, Arlandan lentoasemalle. Lentoasemalta on hyvät yhteydet Tukholman keskustaan. Arlanda Express vie suoraan Tukholman päärautatieasemalle ja lisäksi lentoasemalta pääsee keskustaan muuan muassa tavallisella junalla tai bussilla.

Valitun matkan pituuden mukaisesti aikaa Tukholmassa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin, syö hyvin tai hyödynnä kaupungin laajaa kulttuuritarjontaa.

Paluupäivänä laiva lähtee Tukholmasta valitun aikataulun mukaisesti Värtanin satamasta.

Hotelli Tukholmassa

Scandic Ariadne -hotelli sijaitsee Värtahamnenilla Tukholman Gärdetissa noin 4 kilometrin päässä keskustasta. Perheystävällisestä hotellista löytyy perhehuoneita sekä muun muassa leikkihuone ja ravintolassa lasten menu. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Scandic No 53 hotelli sijaitse aivan Tukholman sydämessä lähellä kauppoja, ravintoloita ja kauppahallia sekä lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, Stureplanilta ja vanhastakaupungista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen

Lue lisää

Nuorekas Story Hotel Riddargatan sijaitsee loistavalla paikalla 100 metrin päässä Östermalmstorgin metroasemasta. Kulman takaa löytyy Stureplan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen

Lue lisää

Lue lisää Tukholmasta

Tukholman on mielenkiintoinen matkatkohde, jonka kaupunkikuva ja tunnelma rakentuvat kauniista historiallisista rakennuksista sekä kulttuurielämästä ja tapahtumatarjonnasta. Tukholma on hyvä valinta myös lapsiperheen kohteeksi.

Lue lisää Tukholmasta

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholman kaunis luonto, upea arkkitehtuuri ja kansainvälinen tunnelma tarjoavat jokaiselle jotakin. Tukholmassa riittää nähtävää ja tehtävää moneksi kerraksi.

Tutustu Tukholman nähtävyyksiin