Türin kukkamarkkinat, Tallinnan hotellimatka, 1 yö

Varaa ja aloita kevät käynnillä Türin kukkamarkkinoilla! Ikaalisten Matkatoimiston kautta on mahdollista ostaa matkavarauksen yhteydessä liput ja kuljetukset Türin kukkamarkkinoille Türin kaupunkiin, jossa kukkamarkkinat järjestetään tänä vuonna jo 43. kerran. Markkinoilla puutarha-alan yritykset, taimitarhat ja yksityispuutarhurit tekevät tarjouksia, joiden avulla jokainen puutarhan ystävä voi täydentää kotipuutarhaansa.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatka Helsinki-Tallinna valitulla laivavuorolla
  • 1 yö Tallinnassa valitussa hotellissa ja huoneessa
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • laivamatka Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • kuljetukset meno-paluu Türin kukkamarkkinoille
  • sisäänpääsylippu Türin kukkamarkkoille la 16.5.

Matkaohjelma:

1.pv Matka alkaa Helsingin Länsisatamasta kohti Tallinnaa valitulla laivavuorolla. Hotellihuoneet saa käyttöön saapumispäivänä klo 15:00. alkaen.

2.pv Aamiainen hotellilla. Lähtö Türin kukkamarkkinoille klo 10:30 Tallinnan satamasta D-terminaalin bussien parkkipaikalta. Kyytiin pääsee myös Viru Hotellin edestä klo 10:40. Türiin saapuminen on noin klo 12:00. Markkinoihin tutustumiseen on aikaa noin 3 tuntia. Lähtö Türista on klo 15:00 ja Tallinnaan saavutaan klo 16:30. Paluu Helsinkiin. Olethan ajoissa satamassa.

Lue Türin kukkamarkkinoista

Viron perinteiset Türin kukkamarkkinat järjestetään 15.-17.5.2020. Osta retki markkinoille lauantaina 16.5.

Lue lisää kukkamarkkinoista ja retkestä

Perinteisesti kevät Viron puutarhoissa on alkanut Türin kukkamarkkinoista, jotka pidetään Türin kaupungissa Kalevikadun kentillä, tänä vuonna jo 43. kerran. Markkinoilla puutarha-alan yritykset, taimitarhat ja yksityispuutarhurit tekevät tarjouksia, joiden avulla jokainen puutarhan ystävä voi täydentää kotipuutarhaansa.

Lue lisää Türin kukkamarkkinoista

Hotellimme Tallinnassa

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Tutustu myös