Vain bussikuljetus + laivamatkat Saarenmaalle ja takaisin, paluu 3yön kuluttua (sisältäen lauttamatkan Virtsu-Kuivastu ja takaisin)

Varaamalla matkan tästä saat laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki sekä bussikuljetukset Tallinnasta Kuressaareen ja takaisin. Hinta sisältää myös lauttamatkan mantereelta Saarenmaalle ja takaisin.

Matkaohjelma

1. pv Matkaan lähdetään siten, että ehditään Helsingistä klo 10:30 lähtevään TallinkSiljan Megastar laivaan. Tallinnaan saavutaan klo 12:30. Satamassa odottaa virolainen tilausajobussi. Noin kahden tunnin ajomatkan jälkeen saavutaan Virtsun lauttasatamaan. Lauttamatka Muhun saarelle kestää n. 30 minuuttia. Lautalla on iso kahvila ja wc-tilat. Pengertietä pitkin matka jatkuu itse Saarenmaalle ja Kuressaareen.

2.-3. pv Päivät oman ohjelman mukaisesti.

4. pv Paluupäivän lähtöajan kylpylästä ilmoittaa kuljettaja tai opas menomatkalla ja lähtöaika on myös nähtävissä hotellin ilmoitustaululla. Lähtöaika vaihtelee klo 7.50-8.20 välillä. Bussi saapuu Tallinnan sataman D-terminaaliin noin klo 12.30. Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.