Viikonloppumatkat, viikonloppulomat ja kylpyläviikonloput


Viikonloppumatka tarjoaa täydellisen tauon arjen keskellä. Miltä kuulostaa esimerkiksi viikonloppu Tallinnassa hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien? Tai kenties lähdet mielummin rentouttavalle kylpylälomalle hemmoteltavaksi – tutustu vaihtoehtoihin!

Ota nopea irtiotto arjesta ja lähde IMT:n viikonloppumatkalle yksin, puolison, ystävien tai perheen kanssa!

Viikonlopun mittainen miniloma tarjoaa nopean irtioton arjesta! Varaa kauttamme helposti ja edullisesti rentouttava viikonloppumatka. Esimerkiksi Tallinna tarjoaa viikonloppumatkalaisille kattavan ravintolatarjonnan, kulttuurielämyksiä sekä kylpylähoitojashoppailua unohtamatta!

Kylpyläviikonloppu taas sopii täydellisesti niille, jotka kaipaavat rauhaa ja hemmottelua arjen keskellä kätevästi! Muutaman kylpylässä vietetyn päivän jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi, levolliseksi ja virkistyneeksi. Kylpylöiden hyvät puitteet ja monipuolinen ohjelma- ja hoitotarjonta varmistavat ettei aika käy tylsäksi. Jos haluat yhdistää kylpylä- ja kaupunkiloman onnistuu se myös hienosti – Tallinnan kylpylät sijaitsevat keskustassa, joten pyrähdys pienelle shoppailukierrokselle tai kulttuurielämykselle hoitojen välissä käy helposti. Tallinnan kylpylät ovat lisäksi usein halvempia kuin Suomen kypylät, joten lyhyt kylpyläloma ei myöskään rasita kukkaroa liikaa.

Tutustu matkavalikoimaamme ja varaa oma minilomasi!

Kaupunkiviikonloput

​Onko mielessäsi viikonloppu Tukholmassa? Varaa matkasi Ikaalisten Matkatoimiston kautta ja lähde nopealle irtiotolle historialliseen Pohjolan Venetsiaan!

Lue lisää

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Kylpyläviikonloput

Viikonloppu risteillen

Tutustu myös näihin!

Hyvää oloa, rentoutumista, lepoa, herkullista ruokaa ja kuplivaa – täydellinen loma! Ota ihana irtiotto hektisestä arjesta helposti ja vaivattomasti IMT:n kylpylälomalla!

Lue lisää

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää