Viikonloppumatkat, viikonloppulomat ja kylpyläviikonloput

Viikonloppumatka tarjoaa täydellisen tauon arjen keskellä. Miltä kuulostaa esimerkiksi viikonloppu Tallinnassa hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien? Tai kenties lähdet mielummin nautinnolliselle kylpyläviikonlopulle hemmottelemaan itseäsi ihanilla hoidoilla. Tästä tästä viikonloppumatkoihimme.

Ota nopea irtiotto arjesta ja lähde Ikaalisten Matkatoimiston kautta viikonloppumatkalle yksin, ystävien tai perheen kanssa. Viikonlopun mittainen miniloma tarjoaa nopean irtioton arjesta ja piristää arjen keskellä. Lyhyt miniloma sopii myös kiireisille, sillä lyhyt matka antaa mahdollisuuden käyttää ajan tehokkaasti perillä. Varaa meidän kauttamme helposti ja edullisesti viikonloppumatka. Esimerkiksi Tallinna tarjoaa viikonloppumatkalaisille kattavan ravintolatarjonnan, kulttuurielämyksiä sekä kylpylähoitoja. Tallinna on suht pienen kokonsa ansiosta täydellinen kohde viikonloppumatkalle. Muutamassa päivässä ehdit tutustua tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin, nauttia hyvästä illallisesta jossain kaupungin lukuisista ravintoloista ja kenties piipahtaa Tallinnan TV-Tornissa tai merimuseossa. Shoppailua unohtamatta!

Kylpyläviikonloppu taas sopii täydellisesti niille, jotka kaipaavat rauhaa ja hemmottelua arjen keskellä mutta, joilla ei ole aikaa lähteä pidemmälle kylpylälomalle. Muutaman kylpylässä vietetyn päivän jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi ja olet jälleen valmis arjen haasteisiin. Kylpylöiden hyvät puitteet ja monipuolinen ohjelma- ja hoitotarjonta varmistavat ettei aika käy tylsäksi. Jos kuitenkin haluat yhdistää kylpylä- ja kaupunkiloman onnistuu se myös hienosti – Tallinnan kylpylät sijaitsevat keskustassa, joten pyrähdys pienelle shoppailukierrokselle tai kulttuurielämykselle hoitojen välissä käy helposti. Tallinnan kylpylät ovat lisäksi usein halvempia kuin Suomen kypylät, joten lyhyt kylpyläloma ei myöskään rasita kukkaroa liikaa.

Voit varata meidän kauttamme mm. seuraavia viikonloppumatkoja lyhyeen pakoon arjesta: yhden tai kahden yön hotellimatka Tallinnaan, kylpyläviikonloppu Tallinnassa, Tallinnan risteily tai yhdistetty risteily- ja hotellimatka. Lisäksi voit suunnata lyhyen kylpyläviikonlopun viettoon esimerkiksi Laulasmaalle tai risteilylle Tukholmaan.

Tutustu matkavalikoimaamme, kokoa mieleisesi paketti meidän matkatarjonnastamme ja varaa oma pakomatkasi arjesta!

Kaupunkiviikonloput

​Onko mielessäsi viikonloppu Tukholmassa? Varaa matkasi Ikaalisten Matkatoimiston kautta ja lähde nopealle irtiotolle historialliseen Pohjolan Venetsiaan!

Lue lisää

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Kylpyläviikonloput

Viikonloppu risteillen