Viimsin kylpyläloma

Viimsi on ihanteellinen paikka aktiiviseen lomailuun ja liikuntaan. Meri on aivan vieressä, joten Viimsissä voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, pyöräilyä, lenkkeilyä tai sauvakävelyä pyörätiellä, joka kulkee upeassa rantamaisemassa. Lisäksi sinua odottavat Viimsin ja Piritan seikkailupuistot.

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin oppaan johdolla
  • majoitus kahden hengen huoneessa mukavuuksin aamiaisella
  • lisämaksusta kylpylähoitoja ja/tai ruokailuja
  • kylpytakin käyttö
  • kuntosalin, saunan ja uima-altaan käyttö aukioloaikoina

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Matkaohjelma:

  • Lähtö Helsingistä valitsemallanne laivavuorolla. Tallinnan satamassa on vastassa virolainen tilausajobussi ja opas. Tallinnasta Viimsiin on matkaa n. 11 km.
  • Oman valinnan mukaan 2-7 yötä Viimsi  Spassa aamiaisin. Lisämaksusta varattavissa kylpylähoitoja sekä lounasta ja illallista.
  • Paluupäivänä bussi noutaa kylpylän edestä. Lähtö Tallinnasta Helsinkiin valitsemallanne laivavuorolla.

Voit tutustua hoitoihin ja hoitopaketteihin Viimsi Spa-kylpylän -sivulla.

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, joka sijaitsee vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta rauhaisalla Viimsin alueella. Viimsi Span allasosasto hemmottelee porealtaineen, lisäksi kylpylästä löytyy kuntouimareille sopiva rata-allas. Kauneus- ja hoito-osastolta voit varata laajasta valikoimasta hemmottelevia ja terveyttä vaalivia hoitoja. Lapsiperheille Viimsi Spa tarjoaa jättimäisen leikkihuoneen sekä hyvän mahdollisuuden vieraille viereisessä Atlantis H2O Aqua Park -vesipuistossa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Viimsi Span hoitopaketit eri pituisilla matkoilla

2 yön terveyspaketti sisältää spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden sekä yhteensä 2 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min, venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valohoito, inhalaatio, paikallinen valohoito bioptron, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


3 yön terveyspaketti sisältää spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden sekä yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (1 kerta), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valohoito, inhalaatio, paikallinen valohoito bioptron, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


4 yön terveyspaketti sisältää spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden sekä yhteensä 6 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (2 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valohoito, inhalaatio, paikallinen valohoito bioptron, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


5 yön terveyspaketti sisältää spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, tulotarkastuksen sekä yhteensä 8 hoitoa seuraavasta valikoimasta ja 3 vesivoimistelua: klassinen hieronta 20 min (3 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valohoito, inhalaatio, paikallinen valohoito bioptron, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. 0-15-vuotiaiden hintaan ei sisälly hoitoja. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


6 yön terveyspaketti sisältää spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, tulotarkastuksen sekä yhteensä 10 hoitoa seuraavasta valikoimasta ja 3 vesivoimistelua: klassinen hieronta 20 min (3 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valohoito, inhalaatio, paikallinen valohoito bioptron, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. 0-15-vuotiaiden hintaan ei sisälly hoitoja. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


7 yön terveyspaketti sisältää spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, tulotarkastuksen sekä yhteensä 12 hoitoa seuraavasta valikoimasta ja 3 vesivoimistelua: klassinen hieronta 20 min (4 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valohoito, inhalaatio, paikallinen valohoito bioptron, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. 0-15-vuotiaiden hintaan ei sisälly hoitoja. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


Illallispaketti sisältää illallisen noutopöydästä perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä). Illallinen tarjoillaan klo 17:00.-20:00.


Lounaspaketti sisältää lounaan noutopöydästä perilläolopäivinä (ei saapumis- ja lähtöpäivinä). Lounas tarjoillaan klo 12:00-15:00.


All inclusive -pakettiin sisältyy aamiainen, lounasbuffet ja iltabuffet sekä kaikki juomat -50 % hinnoista (alkoholittomat ja alkoholi -juomat kaikissa hotellin myyntipisteissä). Alennuksen saa sisäänkirjautumisen yhteydessä annetulla kortilla.


Wellness-pakettiin, sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9:30-22:00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7:00-22:00, kylpytakin käyttö, 1 hoito per hoitopäivä (hoitoja ei saa tulo- ja lähtöpäivänä) seuraavasta valikoimasta: klassinen selkähieronta 30 min, rentouttava selkähoito laavakivillä 30 min., selkahieronta hunajalla 30 min, selluliittihoito 30 min., greippikuorinta -vartalohoito 30 min., jalkapohjahieronta 30 min., rentouttava kasvohoito 30 min., parafiinihoito käsille kuorinnalla ja hieronnalla 30 min., vedenalainen tyhjiöhieronta 20 min., vedenalainen suihkuhieronta 20 min. Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä ( spa@spatallinn.ee ) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen ostettavissa lisämaksusta.


Spa Design 2 yötä- pakettiin sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 2 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 50 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


Spa Design 3 yötä- pakettiin sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 50 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


Spa Design 4 yötä- pakettiin sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 4 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 50 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


Spa Design 5 yötä- pakettiin sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 5 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 50 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


Spa Design 6 yötä- pakettiin sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 6 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 50 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.


Spa Design 7 yötä- pakettiin sisältyy spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 7 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 50 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160. Lounas ja päivällinen varattavissa erikseen lisämaksusta.

Tutustu myös

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää