Ikaalisten matkatoimisto

Vilnan kaupunkiloma lentäen Helsingistä

Matkan hintaan sisältyy

  • menopaluulennot Helsingistä
  • verot ja viranomaismaksut
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina

Lennot Vilnaan

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Vilnaa. Lähtöselvityksessä tulee olla 1,5 h ennen koneen lähtöaikaa. Vilnan lentokentältä siirtyminen omatoimisesti hotellille. Terminaalin ulkopuolella on takseja odottamassa. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Vilnan lentokentälle, josta lento takaisin Helsinki-Vantaalle. Lähtöselvityksessä tulee olla 1,5 h ennen koneen lähtöaikaa.

Matkaohjelma

Majoitus valitussa hotellissa. Matka sisältää hotelliaamiaisen. Tutustua voit esimerkiksi Vilnan Vanhankaupungin kiemurteleviin katuihin, sen viehättäviin kahviloihin, ravintoloihin ja putiikkeihin. Kannattaa myös käydä Auringonnousun portilla, jonka yläpuolella ihmisjono kulkee palvomassa Madonnan kuvaa. Voit myös nauttia edullisesta ja hyvästä ruoasta ja juomasta. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Vilnassa

Lähellä vanhaa kaupunkia sijaitseva moderni hotelli. Ilmastoidut huoneet on sisustettu nykyaikaiseen urbaaniin tyyliin musiikkiteemalla. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Comfort LT Hotellista

Panorama on Vilnan keskustahotelli Vanhankaupungin lähellä, vain 500 metrin etäisyydellä ydinkeskustasta. Aivan hotellin läheisyydessä on vanhankaupungin kuuluisa Auringonnousunportti. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Panorama hotellista

Vilnan lentomatkat Tampereelta ja Turusta

Lue lisää Vilnasta

Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Bussimatkamme Vilnaan