Ikaalisten matkatoimisto

Visbyn risteily Silja Europa-laivalla

Lumoavan kaunis Visby on Unescon maailmanperintökohde. Ruusujen kaupunkina tunnetun Visbyn menneisyyttä löytyy hyvin säilyneestä vanhastakaupungista. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuisat kirkot ja vanhat talot. Visby on yhdistelmä luonnonkauneutta ja mielenkiintoista historiaa!

Matkan hinta sisältää

  • risteilyn Silja Europalla, kaksi yötä laivalla valitussa hyttiluokassa
  • ateriapaketin: 2 illallista ja 2 aamiaista, kattausajat varattava erikseen
  • bussikuljetuksen Visbyssä satamasta keskustaan ja takaisin (tarkemmat tiedot alempana)

Matkaohjelma

1.pv Laiva lähtee Helsingistä klo 16.30. Ensimmäinen ilta on aikaa nauttia laivan palveluista. Illallinen valitussa laivan ravintolassa.

2.pv  Aamiaiselle on hyvin aikaa. Visbyyn saavutaan klo 7:30. Maihinnousu Visbyssä tapahtuu autokannen kautta. Maihinnousu retken ostaneille asiakkaille klo 8.45 – 10.00. Suositeltava maihinnousuaika muille kuin retken ostaneille asiakkaille klo 10 alkaen.  Visbyssä voi viipyä oman mieltymyksen mukaisesti. Laivaan pääsee takaisin milloin tahansa ennen laivan porttien sulkemista, laivalla on oltava viimeistään klo 19.45. Laiva lähtee merelle klo 20.30. Illallinen valitussa laivan ravintolassa.

Hintaan sisältyvä shuttle-bussikuljetus Visbyssä satamasta keskustaan ja takaisin toimii seuraavasti: Bussit kulkevat satamasta Österportiin ja takaisin klo 8.30 – 19.30 välisenä aikana. Viimeinen paluu Österportista on klo 19.30, ja laivalla on oltava viimeistään klo 20.00.

3. pv Merimaisemia ehtii ihailla kiireettömällä aamiaisella. Perheen pienimmät ehtivät vielä pallomereen. Tuliaisia pääsee täydentämään laivan myymälöistä. Helsinkiin saavutaan 16.00.

Kuljetukset Suomen puolellaBussi-001

Meiltä ovat lisämaksusta varattavissa myös meno ja/tai paluukuljetukset tilausajobusseillamme! Ammattitaitoiset kuljettajamme kertovat bussimatkan aikana tärkeät matkaanne liittyvät käytännön asiat ja kuljettajalta saatte kätevästi laivaliput satamassa. Bussissa on myös ilmainen WiFi-yhteys käytettävissänne koko matkan ajan!


Pori-Rauma-Raisio-Turku-Salo-Helsinki
(lähdöillä 14.7., 21.7. ja 28.7.)

Raisio-Turku-Salo-Helsinki (lähdöllä 4.8.)

Parkano-Ikaalinen-Ylöjärvi-Nokia-Tampere-Valkeakoski-Hämeenlinna-Helsinki (lähdöillä 14.7., 21.7., 28.7. ja 4.8.)

 

 

Laiva

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Päivä Visbyssä

Varaa Visbyn risteily ja nappaa tästä parhaat vinkkimme, jotta saat kaiken irti päivästäsi hurmaavassa Visbyssä!

Lue lisää