Ikaalisten matkatoimisto

Wienin kaupunkiloma, lennot Kuopiosta

Hinta sisältää

  • Meno-paluu lennot Kuopiosta, max yksi välilasku / suunta
  • Verot ja viranomaismaksut
  • 1 lentokoneen ruumaan lähtöselvitettävä matkalaukku
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Hotelliaamiainen

Lennot Wieniin

Matka alkaa Kuopion lentokentältä. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Wienin lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Wienin lentoasemalle, josta paluulento Kuopioon. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lentojen aikana enimmillään yksi välilasku / suunta.

Matkaohjelma

Majoitus valitussa hotellissa. Matka sisältää hotelliaamiaisen. Wienissä riittää nähtävää useiksi päiviksi. Wien tunnetaan klassisesta musiikista, vaikuttavasta arkkitehtuuristaan ja kahvilakulttuuristaan. Voit myös tutustua kaupungin laidalla kukkuloilla sijaitseviin viinikyliin. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotellit Wienissä

Kolmen tähden hotelli sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Wienin pääostoskadulta, Mariahilfestrasselta.

Lue lisää Ibis Mariahilf hotellista

Lue lisää Wienistä

Taiteella ja kulttuurilla (mm. klassinen musiikki, teatteri ja ooppera) on pitkät perinteet Wienissä. Kaupungissa on useita teattereita ja oopperatarjonnasta Wienissä vastaavat Valtionooppera sekä Volksoper. Klassisen musiikin konsertteja pidetään Wiener Konzerthausissa sekä Musikvereinissa. Musikvereinin Kultaisesta salista lähetetään vuosittain perinteinen ja tunnettu uudenvuoden konsertti. Wien on tunnettu myös ruokakulttuuristaan ja erityisesti kahviloistaan, jotka ovat toimineet vuosisatojen ajan wieniläisen seuraelämän keskuksina.

Lue lisää Wienistä

Tutustu myös muihin kohteisiin Kuopiosta

Varaa matkasi suoraan kotikentältä kohteeseen! Meidän kautta kaupunkilomat myös Kuopiosta!

Lue lisää Kaupunkilomat Kuopiosta!

Tutustu myös opastettuihin kiertomatkoihimme!