Ikaalisten matkatoimisto

Wienin kaupunkiloma, lennot Oulusta

Matkan hinta sisältää

  • Meno-paluu lennot Oulusta, max yksi välilasku / suunta
  • Verot ja viranomaismaksut
  • 1 lentokoneen ruumaan lähtöselvitettävä matkalaukku
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Hotelliaamiainen

Lennot Wieniin

Matka alkaa Oulun lentokentältä. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lento saapuu Wienin lentoasemalle, josta siirrytään omatoimisesti hotellille. Paluupäivänä omatoiminen siirtyminen Wienin lentoasemalle, josta paluulento Ouluun. Lähtöselvityksessä tulee olla 2h ennen lennon lähtöaikaa. Lentojen aikana enimmillään yksi välilasku / suunta.

Matkaohjelma

Majoitus valitussa hotellissa. Matka sisältää hotelliaamiaisen. Wienissä riittää nähtävää useiksi päiviksi. Wien tunnetaan klassisesta musiikista, vaikuttavasta arkkitehtuuristaan ja kahvilakulttuuristaan. Voit myös tutustua kaupungin laidalla kukkuloilla sijaitseviin viinikyliin. Paluupäivänä hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen matkatavarat voi tarvittaessa jättää hotellin omaan säilytystilaan.

Hotelli Wienissä

Kolmen tähden hotelli sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Wienin pääostoskadulta, Mariahilfestrasselta.

Lue lisää Ibis Mariahilf hotellista

Lue lisää Wienistä

Taiteella ja kulttuurilla (mm. klassinen musiikki, teatteri ja ooppera) on pitkät perinteet Wienissä. Kaupungissa on useita teattereita ja oopperatarjonnasta Wienissä vastaavat Valtionooppera sekä Volksoper. Klassisen musiikin konsertteja pidetään Wiener Konzerthausissa sekä Musikvereinissa. Musikvereinin Kultaisesta salista lähetetään vuosittain perinteinen ja tunnettu uudenvuoden konsertti. Wien on tunnettu myös ruokakulttuuristaan ja erityisesti kahviloistaan, jotka ovat toimineet vuosisatojen ajan wieniläisen seuraelämän keskuksina.

Lue lisää Wienistä

Tutustu myös muihin kohteisiin Oulusta

Meidän kauttamme kaupunkilomat Eurooppaan sekä Baltiaan myös Oulusta! Tutustu ja varaa.

Lue lisää Kaupunkilomat Oulusta!

Tutustu myös opastettuihin kaupunkilomiin ja kiertomatkoihin!