Ms Victorian ravintolat

Lähde Ms Victorialle herkuttelemaan ravintoloihin, maistelemaan herkullisia leivonnaisia kahviloihin pubi- ja baarielämää unohtamatta. Ehkä tanssit aamun tunneille yökerhossa lempimusiikkisi tahdissa.


 

Grande Buffet -ravintolan lämmin noutopöytä notkuu Bocuse d’Or -kilpailun Suomen edustajan Mikko Kaukosen suunnittelemia herkullisia annoskokonaisuuksia, jotka voi huuhdella alas vaikkapa oluella, viinillä tai virvoitusjuomilla. Ruokapisteitä on useita, joista löytyy muun muassa antipastoa, vihanneksia ja kalaa. Buffeesta voi koota mieleisensä annoksen eri makumaailmoja yhdistellen. Jälkiruuan seurana voi nauttia teestä tai kahvista.


 

Lähde herkuttelemaan monipuoliseen Grill House -ravintolaan, jonka liha-, kala- ja kanaruoat vaihtelevat sesongin mukaan. Raikkaat alkupalasalaatit, juustoiset etanat tai maukas tomaattikeitto herättävät ruokahalun. Nauti pääruuaksi vaikkapa yksi ravintolan burger-annoksista tai mehevistä pihveistä lisukkeineen. Jälkiruoaksi voit tilata vaikkapa juustokakkua, jäätelöä tai brownien.


 

Joskus nälkä yllättää kellonajasta riippumatta, ja silloin on hyvä suunnata laivan kuudenteen kerrokseen Fast Food 25 h -pikaruokalaan. Siellä tarjoiltavat wrapit, salaatit ja voileivät helpottavat nopeasti pientä nälkää.


 

Modernissa Coffee & Co. -kahvilassa seitsemännellä kannella pääset maistamaan kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvilassa tarjoillaan muun muassa Starbucks-kahveja ja Tazo-teetä.


 

Sattuiko sinulle tärkeä jalkapallofinaali tai jännittävä jääkiekko-ottelu laivaristeilyn kanssa päällekkäin? Ei hätää, sillä seitsemännellä kannella sijaitsevalta Sea Pubin suurilta ruuduilta seuraat peliä ja kannustat suosikkijoukkueesi voittoon! Vaikka et välittäisikään urheilusta, pubi on oikea paikka oluen ystäville ja muille ihmisten seuraan viihtymään tulleille.


 

Pieni ja viihtyisä aperitiivibaari Piano Bar on oiva paikka virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailua ja illanviettoa laivalla.


 

Starlight-baari tunnetaan herkullisista drinkeistään ja tunnelmallisesta ilmapiiristään. Baari sijaitsee kuudennella ja seitsemännellä kannella. Samalla pääset Sundeck Bariin laivan kannelle.


 

Ilta huipentuu tanssilattialla parhaimpien hittien tahdissa, kun yön tunnit muuttuvat aamunsarastukseksi. Aluminium Disco sijaitsee seitsemännellä kannella.