Park Inn by Radisson München Frankfurter Ring

Värikäs hotelli sijaitsee lähellä Olympiapuistoa. Keskustaan on helppo päästä, sillä 70m hotellista sijaitsee metroasema. Hotelli hyvällä hinta-laatusuhteella.
Hotelli

Schwabing alueella Münchenissa sijaitseva iso ja värikäs hotelli. Hotellilta on keskustan nähtävyyksille hyvät metroyhteydet, lisäksi nähtävyyksistä Olympia puisto ja BMW-museo ovat kävelymatkan päässä.

Hotellissa on 81 modernia huonetta. Hotellissa palvelee aamiaishuone sekä lobby bar josta saa pientä syötävää. Ympäristöstä löytyy myös ravintoloita ja kauppoja. Suurin osa ravintoloista sulkee ovensa klo 22, joten jos saavut hotellille myöhään kannattaa ottaa iltapalaa mukaan. Ympärillä olevat puistoalueet tarjoavat hyvän mahdollisuuden lenkkeilyyn.

Hotelli sijaitsee kauempana Münchenin keskustasta, mutta tarjoaa edullisemman ja tasokkaan majoituksen lomaasi. 70m hotellin ovelta sijaitsee Frankfurter Ringin metropysäkki, josta on hyvät yhteydet kaikkiin Münchenin keskeisiin nähtävyyksiin.

Valtatie A9 läheisyydessä sijaitseva hotelli on helppo saavuttaa lentokentältä. Lentokentältä kannattaa hypätä S1-junaan kohti Leuchtenbergringia ja poistua Feldmoching pysäkillä. Siitä pääset metrolla (U-Bahn) rataa Messestadt Ost suoraan hotellin läheiselle Frankfurter Ring pysäkille. Autolla lentokentältä on hotellille vain 20 minuutin ajomatka. Hotellilla on parkkihalli, jota ei voi varata etukäteen mutta halli on tilava ja paikkoja yleensä löytyy.

 

Tripadvisor
433 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hotellilla on tilava parkkihalli, ei voi varata etukäteen, lisämaksu

Miksi valita Park Inn by Radisson München Frankfurter Ring?
Hyvät kulkuyhteydet keskustaan
Hyvä hinta-laatusuhde
Ilmastoidut huoneet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Park Inn by Radisson München Frankfurter Ring

Frankfurter Ring 20-22, Munich, D-80807, Germany
Puh: +49 89 35717 0
S-posti: info.muenchen@parkinn.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Olympiapuisto
Olympiapuisto
2,5km
Metroasema
Metroasema
70m
Marienplats
Marienplats
7km
Münchenin lentokenttä
Münchenin lentokenttä
32km

Katso videoesittely hotellista