Narva-Jõesuun kylpylälomat

Narva-Jõesuun kylpyläperinteet ulottuvat 1800-luvulle, jolloin paikkakunnan ensimmäinen kylpylä avattiin. Hienot ja syvälle juurtuvat kylpyläperinteet ovat täysissä voimissaan vielä tänäkin päivänä. Narva-Jõesuun pikkukaupunki sijaitsee Narvajoen suulla noin 200 kilometrin päässä Tallinnasta. 14 kilometrin päässä Narva-Jõesuusta on Viron itäisin kaupunki Narva. Narva on Viron kolmanneksi suurin kaupunki ja sijaintinsa vuoksi virolaisen ja venäläisen kulttuurin kohtaamispaikka.

meresuu-spa-viro-002

Narva-Jõesuun kylpylälomalla ehdit rentoutua ja rauhoittua. Luonnonläheinen paikkakunta tarjoaa hyvät puitteet irtiottoon arkisista maisemista. Kesällä pääset viettämään aikaa kaupunkia reunustavalla upealla n. 7 kilometriä pitkällä hiekkarannalla. Hiekkarantaa reunusti ennen sotia suuri joukko upeita pitsihuviloita. Huvilat olivat ajalta, jolloin Narva-Jõesuu oli Pietarin aristokraattien kesäinen kohtauspaikka ja kylpyläkaupunkien ehdotonta huippua edustava kohde, jonne paikallisella väestöllä ja keskiluokalla ei ollut asiaa. Suurin osa huviloista on tuhoutunut tai niitä siirrettiin maailmansotien välissä muille paikkakunnille. Muutama seisoo kuitenkin edelleen paikoillaan hiekkarannan kupeessa.

Tekemistä kaipaaville Narva-Jõesuun kaupungista löytyy nähtävyyksiä, kuten etnografiamuseo, jossa voi kuvamateriaalin kautta kokea kylpyläkaupungin historiaa ja kulttuuria. Lisäksi läheiseen Narvan kaupunkiin on helppo lähteä katselemaan nähtävyyksiä tai vaikkapa ostoksille.

Lue lisää Narva-Jõesuun Meresuu Spa kylpylästä

Neljän tähden hotelli Viron pisimmän hiekkarannan äärellä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu matkoihin

Tutustu tarkemmin Narva-Jõesuuhun

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki Suomenlahden rannalla, Narva-joen suulla.

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää