Narva-Jõesuun kylpylälomat


Narva-Jõesuun kylpyläperinteet ulottuvat 1800-luvulle, jolloin paikkakunnan ensimmäinen kylpylä avattiin. Hienot ja syvälle juurtuvat kylpyläperinteet ovat täysissä voimissaan vielä tänäkin päivänä.

Narva-Jõesuun pikkukaupunki sijaitsee Narvajoen suulla noin 200 kilometrin päässä Tallinnasta. 14 kilometrin päässä Narva-Jõesuusta on Viron itäisin kaupunki Narva. Narva on Viron kolmanneksi suurin kaupunki ja sijaintinsa vuoksi virolaisen ja venäläisen kulttuurin kohtaamispaikka.

Narva-Jõesuun kylpylälomalla ehdit rentoutua ja rauhoittua. Luonnonläheinen paikkakunta tarjoaa hyvät puitteet irtiottoon arkisista maisemista. Kesällä pääset viettämään aikaa kaupunkia reunustavalla upealla n. 7 kilometriä pitkällä hiekkarannalla. Hiekkarantaa reunusti ennen sotia suuri joukko upeita pitsihuviloita. Huvilat olivat ajalta, jolloin Narva-Jõesuu oli Pietarin aristokraattien kesäinen kohtauspaikka ja kylpyläkaupunkien ehdotonta huippua edustava kohde, jonne paikallisella väestöllä ja keskiluokalla ei ollut asiaa. Suurin osa huviloista on tuhoutunut tai niitä siirrettiin maailmansotien välissä muille paikkakunnille. Muutama seisoo kuitenkin edelleen paikoillaan hiekkarannan kupeessa.

Tekemistä kaipaaville Narva-Jõesuun kaupungista löytyy nähtävyyksiä, kuten etnografiamuseo, jossa voi kuvamateriaalin kautta kokea kylpyläkaupungin historiaa ja kulttuuria. Lisäksi läheiseen Narvan kaupunkiin on helppo lähteä katselemaan nähtävyyksiä tai vaikkapa ostoksille.

Lue lisää Narva-Jõesuun Meresuu Spa kylpylästä

Neljän tähden hotelli Viron pisimmän, ja monen mielestä myös kauneimman, hiekkarannan äärellä Narva-Jôesuussa vain noin 14 km päässä Narvan rajakaupungista. Kylpylä tarjoaa rentouttavia ajanviettomahdollisuuksia sekä monipuolisella allas- ja saunaosastolla.

Lue lisää

Tutustu matkoihin

Tutustu tarkemmin Narva-Jõesuuhun

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki Suomenlahden rannalla, Narva-joen suulla.

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää