Niitvälja Golf

Vietä päivä Niitväljassa golfin parissa. Niitvälja Golf sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Tallinnasta ja vain 10 kilometrin päässä Laulasmaasta.

Lisätietoa Niitvälja Golfista

Niitväljän golfkenttä on Viron ensimmäinen golfkenttä ja se on säilynyt sekä ulkomaisten että kotimaisten pelaajien suosikkina. Yhdeksäntoista vuotta vanha kenttä tarjoaa pelaajalle kauniita näkymiä ja kenttä on hyvin hoidettu ja rauhallinen. Niitväljaa luonnehtivat pelitaitoa koettelevat reiät ja kauniiden lampien runsaus. Niitvälja haastaa eri-ikäiset ja -tasoiset pelaajat. Vaikka radalta ei löydy suuria korkeuseroja, sen loivasti kalteva maasto, lukuisat vesiesteet ja tiheän metsän reunustamat väylät tekevät pelistä jännittävän. Niitväljasta löytyy suuri harjoittelumahdollisuuksien määrä: harjoittelualue koostuu kolmesta puttiviheriöstä, kahdesta chippiviheriöstä ja kahdesta pitchiviheriöstä, 30-paikkaisesta harjoituskentästä, uudesta katetusta harjoituskentästä ja yhdeksän reiän luonnollisesta minigolfradasta.

Ajankohtaisen hinnaston löydät Niitväljan sivuilta: Hinnasto.

Varaukset suoraan Niitväljasta sähköpostitse osoitteesta info@niitvaljagolf.ee tai puhelimitse +372 6780454.

Matkat Laulasmaalle

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä.

Lue lisää Laulasmaan kylpylälomista

Matkat Tallinnaan

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista