Ikaalisten matkatoimisto

Omalla autolla matkalle

Kun lähtee matkalle omalla autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva lomamatka perheen kanssa. Me Ikaalisten Matkatoimistossa ymmärrämme yhdessäolon ja kiireettömyyden tärkeyden lomalla, ja tästä syystä tarjoamme matkapaketteja, joihin saat oman auton mukaan – varaa paketit helposti ja edullisesti, laajasta valikoimasta!

Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit helposti ja edullisesti lähteä:

varaa matka painikeSaat autopaketin edullisilla hinnoillamme. Lähde matkaan omalla autolla ja aikataululla, palvelusta tinkimättä. Meiltä varatessa kaikki yöpymisen sisältävät matkapaketit ovat valmismatkoja, joten matkustaminen on myös turvattu. Matkapakettiemme hinnan päälle maksat vain henkilöauton laivauksesta ja näin saat oman auton matkan edullisesti, mutta laadukkaasti!

 

Omalla autolla Tallinnaan ja Viroon

Poista stressi ja kiire Ikaalisten Matkatoimiston matkapaketeilla! Koe Tallinnan ravintolat, Pärnun ihanat hiekkarannat tai Saarenmaan kylpylät – nyt on vapaus valita! Muistathan myös edulliset Tallinnan hotellimatkat, mikäli kaipaat helppoa kaupunkilomaa yhdessä paikassa. Baltian kohdekaupungeissa meillä on laaja hotellivaikoima, jolloin voit valita teille parhaiten sopivimman hotellin.

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa huokeaan lisähintaan auton laivauksen Tallinnaan, josta matka jatkuu helposti muualle Viroon, Baltiaan tai jopa Eurooppaan Via Balticaa pitkin. Meillä et sitä paitsi maksa lainkaan palvelumaksua auton laivauksesta, vaan saat koko matkapaketin edullisesti!

Omalla autolla Tallinnaan – Tallink Siljan laivoilla

Helsinki–Tallinna–Helsinki -reitillä voit valita sopivat Tallink Siljan laivat sinulle mieleisillä aikatauluilla ja laivoilla. Lähtöjä on useita päivässä, aina aamun ensimmäisestä lähdöstä iltaan asti. Paikkoja rajoitetusti.

Lähde omalla autolla Tallinnaan ja muihin Viron kohteisiimme. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti. Vaivatonta, kätevää ja kiireetöntä. Tutustu!

Lue lisää

Omalla autolla Ruotsiin, Kolmården ja Tukholma – Tallink Siljan laivoilla

Aloita vuoden ihanin loma oman autosi ratissa! Matkalla voit tutustua hurmaavaan pääkaupunki Tukholmaan sekä Pohjolan suurimpaan eläintarhaan Kolmårdeniin. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa oman auton laivauksen Tukholmaan edulliseen hintaan, josta matka jatkuu helposti Kolmårdenin eläintarhaan tai Tukholman hotellipaketeille. Meillä et sitä paitsi maksa lainkaan palvelumaksua auton laivauksesta.

Lähde omalla autolla Ruotsiin Tukholmaan tai Kolmårdeniin. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti. Vaivatonta, kätevää ja kiireetöntä. Tutustu!

Lue lisää

Omalla autolla Latviaan – Tallink Siljan laivoilla

Lähde omalla autolla Latvian pääkaupunkiin Riikaan tai ihastuttavaan rantakohteeseen Jurmalaan.

Lähde omalla autolla Riikaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti ja helposti. Tutustu Riikan matkoihin ja varaa omasi!

Lue lisää

Autopaketin varaaminen

Autopaketit voit varata suoraan nettisivuiltamme tai puhelimitse (03 45 800) tai vierailemalla paikan päällä toimistossa. Nettisivuilta varatessa autopaketti on valittavissa heti sivun yläreunassa hakuehdoksi. Haettaessa matkaa omalla autolla, on matkustajamäärä rajattu maksimissaan 5 henkilöön (ohessa esimerkkikuva). Aloita matkan varaaminen hakua käyttäen tai valitse sivun yläreunasta mieleisesi matkavaihtoehto.

Oma-auto

Asiakaspalvelumme on avoinna ma–pe kello 9.00–17.00. Toimistoajan ulkopuolella voit lähettää viestin sähköpostilla tai facebookissa ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Emme veloita henkilökohtaisesta palvelusta palvelumaksuja.

Jos nettisivuillamme ei ole saatavilla haluamaasi oman auton paikkaa, ota yhteyttä suoraan toimistoomme puhelimessa 03 45 800.

Omalla autolla ulkomaille

Lähdettäessä ulkomaille omalla autolla kannattaa hankkia Vihreä kortti. Se on kansainvälinen todistus voimassaolevasta liikennevakuutuksesta. Lue lisää täältä.