Omalla autolla matkalle

Kun lähtee matkalle omalla autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva lomamatka. Me IMT:llä ymmärrämme yhdessäolon ja kiireettömyyden tärkeyden lomalla, ja tästä syystä tarjoamme matkapaketteja joihin saat oman auton mukaan. Omalla autolla vältät julkisen liikenteen ja siten pienennät sosiaaliset kontaktit matkan aikana minimiin.

Applikaatio apunasi matkalla

Asiakkaidemme käytettäväksi olemme julkaisseet Omaloma -applikaation jonka avulla kanta-asiakkaamme matkat sujuvat entistäkin paremmin. Applikaatio myös ohjaa sinut perille, kun liikut omalla autolla. Autamme sinua myös valitsemaan reittisi varrelta mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Muista liittyä ensin kanta-asiakkaaksemme ja lataa sen jälkeen applikaatio mukaan matkaasi.

Olemme tuoneet applikaatioon toimintaohjeita mikäli sairastut matkan aikana sekä tärkeimpiä Covid 19 tietoja. Ja tottakai päivystämme hätätapauksissa 24/7 sinua varten. Jos maailmalla jotain tapahtuu, me olemme kanssasi ja autamme. Applikaation on käytössä vain kanta-asiakkaillemme, joten mikäli et vielä ole kanta-asiakas muistathan liittyä.


 

Baltia on auki omalla autolla!

Voit lähteä kaikkiin Viron sekä Latvian kohteisiin myös omalla autolla.

Saat autopaketin varattua helposti verkkopalvelustamme, edullisilla hinnoilla! Lähde matkaan omalla autolla ja omalla aikataululla, palvelusta tinkimättä. Meiltä varatessa kaikki yöpymisen sisältävät matkapaketit ovat valmismatkoja, joten matkustaminen on myös turvattu. Matkapakettiemme hinnan päälle maksat vain henkilöauton laivauksesta ja näin saat oman auton matkan edullisesti.

Omalla autolla Baltiaan

Koe Tallinnan ravintolat, Pärnun ihanat hiekkarannat tai Saarenmaan nummet – nyt on vapaus valita! Viron kohdekaupungeissa meillä on laaja hotellivaikoima, jolloin voit valita teille parhaiten sopivimman hotellin….

Lue lisää

Lähde omalla autolla Riikaan kaupunkiin, Jurmalan upealle merenrannelle tai Latvian länsirannikon valloittaviin kohteisiin.

Lue lisää

Omalla aikataululla Tallinnaan – Tallink Siljan laivoilla

Helsinki–Tallinna–Helsinki -reitillä voit valita sopivat Tallink Siljan laivat sinulle sopivilla aikatauluilla ja laivoilla. Lähtöjä on useita päivässä, aina aamun ensimmäisestä lähdöstä iltaan asti.


 

Tee valmiiksi suunniteltu road trip -omalla autolla

Road trip -matkat on tehty, jotta sinulla olisi hauska loma. Olemme rakentaneet valmiita matkareittejä sekä meidän suosituksia, missä ehdottomasti kannattaa poiketa matkan varrella. Tässä mahtava tilaisuus tutustua kohteisiin pintaa syvemmin. Tällä kertaa road trip -matkan varaaminen on tehty helpoksi, sillä saat valmiin reittisuunnitelman ja pääset valitsemaan hotellit suoraan verkkopalvelussamme.

Road trip matkat

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien Road Trip -matkasi.

Lue lisää

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita kaikkina vuodenaikoina! Lähde tutustumaan kotimaahan ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista

Autopaketin varaaminen

Autopaketit voit varata suoraan nettisivuiltamme tai puhelimitse (03 45 800). Nettisivuilta varatessa autopaketti on valittavissa heti sivun yläreunassa hakuehdoksi. Haettaessa matkaa omalla autolla, on matkustajamäärä rajattu maksimissaan 5 henkilöön (ohessa esimerkkikuva). Aloita matkan varaaminen hakua käyttäen tai valitse sivun yläreunasta mieleisesi matkavaihtoehto.

Oma-auto

Asiakaspalvelumme on avoinna ma–pe kello 9.00–17.00. Toimistoajan ulkopuolella voit lähettää viestin sähköpostilla tai facebookissa ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Emme veloita henkilökohtaisesta palvelusta palvelumaksuja.

Jos nettisivuillamme ei ole saatavilla haluamaasi oman auton paikkaa, ota yhteyttä suoraan toimistoomme puhelimessa 03 45 800.


 

Omalla autolla ulkomaille

Lähdettäessä ulkomaille omalla autolla kannattaa hankkia Vihreä kortti. Se on kansainvälinen todistus voimassaolevasta liikennevakuutuksesta. Lue lisää täältä.